Nieuws

« Vorige - Volgende »

Personele uitbreiding voor Mooij Huis Makelaardij

28 februari 2019 - 13:49  •  reacties

Personele uitbreiding voor Mooij Huis Makelaardij

Alphen aan den Rijn - Sinds 11 februari krijgt Marlous ondersteuning van Lonneke Groep. Zij is geen onbekende in Alphen aan den Rijn, want zij was enkele jaren een van de gezichten van Alphens.nl. “Lonneke heeft veel ervaring met content, online exposure en het bereiken van de juiste doelgroep. Dat gaat ze nu voor mij doen”, legt de eigenaresse van het Alphense makelaarskantoor uit.

Voor de 30-jarige geboren en getogen Alphense is het aantreden van Lonneke een uitkomst. “Uitbreiding was echt noodzakelijk, want de opdrachten blijven binnenstromen. Lonneke pakt het goed op. Samen kunnen we de sterk toegenomen drukte het hoofd bieden.”

Om haar heen ziet Marlous dat het aanbod enigszins afneemt. “Ik heb daar gelukkig geen last van. Er komt juist veel nieuw aanbod bij!”

Mooij Huis Makelaardij is dan ook goed zichtbaar in het straatbeeld. Naast de opvallende verkoopborden bij woningen is sinds kort de rotonde aan de Laan der Continenten geadopteerd en staan hier diverse borden in de stijl van Mooij Huis. Van welke kant je ook aan komt rijden, je kunt de oranje bordjes met de opschriften Mooij Tarief, Mooij Persoonlijk, Mooij Verkopen en Mooij Taxaties niet missen.

Over Mooij Huis Makelaardij
Mooij Huis Makelaardij is een jong en fris makelaarskantoor in Alphen aan den Rijn, dat het net even wat anders doet. Als klant kun je zelf een eigen pakket samenstellen. Hierdoor is het ook mogelijk om geld te besparen op de courtage. Mooij Huis Makelaardij, dat zes dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur geopend is, hecht veel waarde aan een professionele presentatie.

Iets wat helemaal binnen de tijdsgeest van nu hoort, is het hebben van ‘korte lijnen’ met de klant. Door middel van een relatief klein kantoor, goede communicatie en bereikbaarheid, zorgen Marlous en Lonneke dat de klant zich weer klant voelt, en geen dossier! Mooij Huis Makelaardij gaat voor het beste resultaat. De klant en Mooij Huis Makelaardij zijn een team. Immers, we doen het samen!

Meer informatie over Mooij Huis Makelaardij is te vinden via www.mooijhuis.nl.

Fotograaf: Mooij Huis Makelaardij