Nieuws

« Vorige - Volgende »

Aan de lijn en toch pizza eten?

7 maart 2019 - 17:09  •  reacties

Aan de lijn en toch pizza eten?

Alphen aan den Rijn - Steeds meer Nederlanders letten op gezonde voedingEn dat heeft ook gevolgen voor de horeca. Waar komt mijn eten vandaan en wat zit erin? Consumenten denken in toenemende mate na over die vragen. Meer mensen letten op de herkomst en de gezondheidswaarde van hun voeding. Uit een analyse van de ABN AMRO blijkt dat Nederlanders bij de aankoop van eten niet alleen letten op de prijs, maar vooral ook op kwaliteit en duurzaamheid.

Dat merken ze bij Woodstone ook. “Restaurants moeten goed gaan luisteren naar wat hun gasten willen” zegt Vos. “Bij Woodstone zijn verse ingrediënten, duurzame producten en ambachtelijkheid vanzelfsprekend en dat waarderen onze gasten. Ze willen een menukeuze die past bij hun persoonlijke behoeftes”.

Woodstone gelooft dat er voor iedereen een pizza is die bij hem of haar past. Of je nu op calorieën wilt letten, ervoor kiest om plantaardig of geen vlees te eten of gewoon de lekkerste pizza wilt eten; alles kan bij Woodstone. Ze hebben zelfs een eigen glutenvrije dunne bodem ontwikkeld. “Aan de ene kant hebben we gasten die voor superlekkere pizza of pasta gaan, zoals onze populaire ‘il carnivorno’, een 'meat lovers' pizza met topkwaliteit vleeswaren en bourbon whisky BBQ-saus. De ander wil liever verrast worden met een ‘Culinario’ pizza met hertenbriefstuk en chili-lime popcorn. Hierbij merken we dat er steeds meer gasten zijn die bewust willen eten, op hun lijn willen letten en minder calorieën willen eten. Voor die mensen hebben wij de ‘Bilancia’ pizzalijn ontworpen.”, aldus Vos. “Ook is er een verschuiving naar minder vlees eten ontstaan. Onze menukaart bestaat nu voor 50% uit vegetarische gerechten. Wij hebben met de PETA awards zelfs de beste pizza van Nederland gewonnen en daar zijn we best trots op.”

WOODSTONE is de “best kept secret” in Alphen aan den Rijn.
Een restaurant gebouwd op het principe dat je niet veel nodig hebt in het leven. Een lekkere pizza, een goed glas wijn, een tafel om aan de zitten en goed gezelschap is al genoeg. Het oude Nuts gebouw is in ere hersteld en bij binnenkomst zie je een mooi, gezellig en sfeervol restaurant dat iedereen zijn eigen onbezorgde ‘pizza and wine’ moment gunt. Een ding is zeker, eetgewoontes zijn aan het veranderen en de horeca zal, net zoals Woodstone, hierin mee moeten gaan.

Fotograaf: PR Woodstone