Nieuws

« Vorige - Volgende »

GREEN start verkoop Het Havenhuys in Baronie Haven

30 maart 2019 - 11:28  •  reacties

GREEN start verkoop Het Havenhuys in Baronie Haven

Alphen aan den Rijn - Mondain wonen aan rand van De BaronieHet plangebied van Baronie Haven is gelegen aan de Rijnhavenkade en de Prinses Margrietlaan. ‘Het Havenhuys’, het eerste bouwdeel van de totaalontwikkeling Baronie Haven, grenst direct aan Haven aan den Rijn. Het markante, stijlvolle gebouw biedt ruimte aan totaal 30 luxe appartementen en 4 stijlvolle penthouses met oppervlakten van 88 tot wel 156 m2. De buitenruimten zijn daarbij zeer royaal van 12 m2 tot wel 48 m2 voor de penthouses. Bijzonder aan het gebouw zijn de twee luxe entrees op ‘bakboord’ en ‘stuurboord’ met eigen liften.

Daarnaast beschikt het gebouw over een eigen stallingsgarage met bergingen en parkeerplaatsen voor haar bewoners. Alle appartementen zijn gasloos en energiezuinig gebouwd door middel van warmtepompen en zonnepanelen.

Het Havenhuys grenst direct aan Haven aan den Rijn met uitzicht op de boten. GREEN reserveerde daarom voor de kopers van een appartement of penthouse nu al 15 luxe overdekte ligplaatsen in de haven, zodat zij straks desgewenst een ligplaats kunnen huren in Haven aan den Rijn.

In de aansluitende fase op ‘Het Havenhuys’ zullen circa 110 appartementen, een horecavoorziening en commerciële ruimte worden opgenomen. Vanuit de haven loopt de corridor door Baronie Haven rechtstreeks naar het winkelcentrum De Baronie. Zodoende kan straks worden genoten van de ambiance van een prachtige haven, winkels om de hoek en een levendig horecaplein.

De ontwikkeling van Baronie Haven wordt in opdracht van GREEN uitgevoerd door Loostad Vastgoedontwikkeling B.V. Voor meer informatie over de woningen in Het Havenhuys zie de
website: www.hethavenhuys.nl

Fotograaf: GREEN Real Estate
GREEN Real Estate.'
GREEN Real Estate

Aan- en verkoop, beheer en ontwikkeling.