Nieuws

« Vorige - Volgende »

Zaterdag Open Huis bij Aarkadekwartier

29 maart 2019 - 16:23  •  reacties

Zaterdag Open Huis bij Aarkadekwartier

Alphen aan den Rijn - In de huidige bouwfase worden 43 hofwoningen en herenhuizen gebouwd op de plek waar vroeger de kermis stond langs het water. Elk van deze woningen heeft een uniek karakter: van sfeervolle hofwoningen aan een intieme woonstraat tot statige herenhuizen aan het plein. Voor alle woningen wordt een gezellige Delftse stoep gerealiseerd: een strook waar de toekomstige bewoners gebruik van mogen maken voor bv. het plaatsen van een zitje of een plantenbak of iets dergelijks.

In de huidige fase zijn nog slecht 3 woningen beschikbaar. Deze woningen, variërend in oppervlakte van 171 tot 204 m2, liggen verspreid over het plan en beschikken over een eigen parkeerplek op het gezamenlijke parkeerterrein of in de toekomstig halfverdiepte parkeergarage van fase 3.

Heeft u interesse in één van deze woningen? Loop dan vrijblijvend en zonder afspraak binnen bij Drieman Garantiemakelaars tijdens de landelijke NVM Open Huizen Dag op 30 maart van 11.00 tot 15.00 uur. Drieman Garantiemakelaars vindt u op loopafstand van het plan aan de Anne Frankkade 25 in Alphen aan den Rijn.

Fotograaf: Drieman Garantiemakelaars