Nieuws

« Vorige - Volgende »

Winkelcentrum De Baronie viert 5-jarig jubileum!

5 april 2019 - 10:16  •  reacties

Winkelcentrum De Baronie viert 5-jarig jubileum!

Alphen aan den Rijn - Haal een gratis deelnamebon in de winkels en restaurants van De Baronie en gooi de ingevulde bon in de ton in de hal van de Baronie. Op 2 mei worden door de voorzitter van de winkeliersvereniging uit de bonnen de 25 prijswinnaars getrokken. Zij winnen een busdagtocht voor 2 personen met Van der Valk Vakanties naar Brugge. Busdagtocht naar Brugge op zaterdag 25 mei a.s. De 50 reizigers (25 winnaars nemen iemand mee) vertrekken op zaterdag 25 mei a.s. vanaf Winkelcentrum De Baronie naar Brugge. Daar wacht een feestelijk programma, waaronder een chocolade-stadswandeling, een lunch en voor de terugreis een diner. Deze busdagtocht wordt aangeboden door Winkeliersvereniging De Baronie, Van der Valk Vakanties en Green Real Estate.

Over Winkelcentrum De Baronie
De volgende ondernemingen zijn op Winkelcentrum De Baronie gevestigd: Action, Breggen Bakkers, Bristol, Chocolatier Martinez, De Goudreinet, Domino’s Pizza, Johnny’s Burger, Fit For Free, Hoogvliet, Cuts & Colours, Kruidvat, Lidl, Little Asia, Lunchroom Jaffna, Op=Op Voordeelshop, Primera, Schoen- & Sleutelservice DenNis, Slagerij & Partyservice Arsenal, Switch, Subway, Shabu Shabu, Shabu To Go, Visspecialist Sluizeman, Zeeman.

Parkeren kan in parkeergarage Baronie bij het winkelcentrum (Pr. Margrietlaan 74-78). De eerste 1,5 uur is het gratis parkeren. Kijk voor meer informatie over winkelcentrum Baronie op www.baronie.nuwww.facebook.com/winkelenindebaronie/ of www.instagram.com/debaroniealphen

Fotograaf: Alphens.nl
Tags: baronie