Nieuws

« Vorige - Volgende »

“Trots op de vernieuwde Media Markt Alphen en het team”

29 mei 2019 - 12:54  •  reacties

“Trots op de vernieuwde Media Markt Alphen en het team”

Alphen aan den Rijn - “De vernieuwde Media Markt speelt beter in op de behoefte van de huidige klant. Ik ben trots op de vernieuwde winkel en dat vieren we aanstaande zondag met het team en onze klanten”, vertelt vestigingsdirecteur/ CCO André van de Weteringh.

Veel klanten denken dat de winkel is verhuisd naar een nieuw pand, maar niets is minder waar. “Alleen de ingang heeft een andere plek gekregen, de winkel zit nog op precies dezelfde plek alleen is de winkel bewust compacter geworden”, legt André uit. “We kunnen met de vernieuwde winkel onze klant nog meer bieden. Sommige productgroepen zijn zelfs groter dan eerst, zoals de bluetooth speakers, drones, smartwatches en smart home artikelen.”

Door te kiezen voor lagere schappen is de winkel overzichtelijker voor de klant. “Je ziet sneller waar bepaalde producten staan. We hebben er ook voor gekozen om minder leverancier displays neer te zetten zodat het meer draait om de producten zelf in plaats van merken”, vertelt André. “Wij willen er alles aan doen om onze klanten met het WOW-gevoel naar buiten te laten gaan. Service staat bij ons voorop. Ons team wordt ook bijgeschoold zodat we onze klanten nog beter advies kunnen geven.”

Familiegevoel
Ondanks dat Media Markt een grote winkel is, heerst er een echt familiegevoel onder de collega’s. “We hebben een hecht team. Veel van onze collega’s komen uit Alphen aan den Rijn of omstreken, hierdoor staan wij midden in de Alphense samenleving en kennen we onze klanten goed. Dat gevoel wat we hier hebben en delen met de klant, vind ik belangrijk”, aldus André. “Hierdoor voelen de klanten zich thuis in onze winkel. Ik ben ontzettend trots op het team en wat we met elkaar hebben neergezet de afgelopen maanden.”

Opening door Gerard van As & optreden Django Wagner
Samen met het team heeft Media Markt hard gewerkt de afgelopen maanden om klaar te zijn voor de heropening op aanstaande zondag 2 juni. Om dit te vieren komt volkszanger Django Wagner een optreden geven in de winkel. Wethouder Gerard van As zal de officiële openingshandeling doen samen met de directeur van Media Markt Alphen aan den Rijn. De heropening begint om 18.00 uur, spoedig maakt Media Markt via Alphens.nl spectaculaire acties bekend voor de heropening. Uiteraard staat er een hapje en drankje klaar voor de bezoekers!

Fotograaf: Josh Walet
Media Markt.'
Media Markt

Media Markt is een multimediawinkel.