Nieuws

« Vorige - Volgende »

Geniet van heerlijke wijnspijs combinaties bij FIJN

3 juni 2019 - 12:07  •  reacties

Geniet van heerlijke wijnspijs combinaties bij FIJN

Alphen aan den Rijn - Door middel van culinaire gerechtjes met unieke en mooie wijn combinaties creëert Matthijs de ultieme smaakbeleving. Hij heeft zijn sporen als souschef en chef-kok verdiend bij verschillende horecazaken. De mooie opmaak en verrassende smaaksensaties zijn kenmerkend voor zijn stijl. “Matthijs is een aanwinst voor ons team”, vertellen Daisy en Martijn. "Hij maakt ontzettend lekkere gerechten en samen met hem slaan wij deze culinaire weg in.” Je kunt bij FIJN terecht voor heerlijke wijnspijs combinaties; voor maar €10, een gerechtje en een bijpassend goed glas wijn. De inmiddels welbekende shared dining is ook van hoogstaande kwaliteit; drie voorgerechtjes en drie hoofdgerechten voor €25 per persoon, eventueel aan te vullen met een bijpassend wijnarrangement. Naast de wijnspijs en shared dining in de avond, kun je bij FIJN ook nog steeds van de lunch genieten. Zeker nu het heerlijke terras in het zonnetje staat. “Onze andere gerechtjes, waaronder ook de lunch, serveren we uiteraard nog, alleen maken we daar nu wel iets bijzonders van. Ieder gerecht ziet eruit als een schilderijtje op je bord, anders dan anders, zoals je bij FIJN gewend bent.” Met deze veranderingen speelt FIJN in op de behoefte van hun gasten. “We zijn blij met de weg die we hebben ingeslagen. Na de restaurantweek en alle enthousiaste reacties op Matthijs zijn gerechten, zijn we er zeker van dat dit ons pad is. Op deze manier bewegen we mee met onze gasten en met de markt”, legt Daisy uit. “Zo kregen we de vraag naar oesters, en zo organiseert FIJN een oester- en bubbelsfeest in juli. Super leuk!” Het Oesterfeest is op zondagmiddag 14 juli, inclusief live muziek. Reserveren is gewenst; houd de facebookpagina in de gaten voor de laatste informatie.

Na de zomer zal de inrichting een kleine make-over krijgen om meer in te spelen op het vernieuwde concept als Foodbar, wat comfortabelere, luxere tafels en stoelen.

Win een Bastard BBQ bij FIJN
Wie tot en met 30 juni een shared dining reserveert bij FIJN, maakt kans op een Bastard BBQ t.w.v. €299,-. De kassabonnen van de gasten worden verzameld en op 1 juli maakt FIJN de winnaar bekend. Gasten die op dinsdag, woensdag of donderdag een shared dining reserveren maken dubbel kans.

Meer informatie of reserveren bij FIJN kan via fijnaandenrijn.nl/contact/

Fotograaf: By MIP
Tags: fijn
FIJN.'
FIJN

Hippe en trendy koffie, wijn en foodbar