Nieuws

« Vorige - Volgende »

Poll Promotion opent officieel haar deuren in Alphen

13 juni 2019 - 17:31  •  reacties

Poll Promotion opent officieel haar deuren in Alphen

Alphen aan den Rijn - In 2011 besloot Sanne haar vader te helpen in het familiebedrijf en ging zij aan de slag als sales medewerker. Na zeven jaar ervaring op te hebben gedaan heeft Sanne in september 2018 het stokje overgenomen van haar vader. Poll Promotion zat 30 jaar lang gevestigd in Bodegraven maar huisvest zich vanaf nu in Alphen aan den Rijn. “Ik wilde graag wat centraler zitten en Alphen heeft een groot netwerk van ondernemers, daarom heb ik er voor gekozen om te verhuizen naar Alphen”, legt Sanne uit.

Specialist in haar vak
Poll Promotion is een specialist in het ontwikkelen van persoonlijke relatiegeschenken, bedrijfskleding, promotieartikelen en kerstpakketten. De medewerkers begeleiden klanten zo goed mogelijk om tot een passend en uniek product te komen. Dit doen ze door te adviseren en mee te denken over creatieve en persoonlijke ideeën, dit doen zij op locatie maar ook door klanten te ontvangen in de showroom. In de showroom kunnen kerstpakketten worden samen gesteld en zijn diverse relatiegeschenken, promotieartikelen en bedrijfskleding te zien. “We leveren maatwerken en denken met onze klanten mee”, aldus Sanne.

Originele ideeën naar wens samengesteld
Het aanbod wat je in de showroom en online vindt, is niet alles wat Poll Promotion in huis heeft. “We hebben een assortiment van wel 60.000 artikelen. Voor iedere klant hebben we dus iets te kiezen”, vertelt Sanne. Poll Promotion onderscheidt zich van de grote bedrijven door persoonlijke aandacht en service te bieden. Het maakt ook niet uit of je 3000 bedrukte waterflesjes bestelt of drie kerstpakketten, iedere klant betekend even veel. “De kleinere bestellingen leveren we soms zelf af, dat vinden we leuk. Wij houden van het persoonlijke contact met onze klanten”.

Voor meer informatie over Poll Promotion kijk op pollpromotion.nl of neem direct contact op via info@pollpromotion.nl.

Fotograaf: Josh Walet

Verwante nieuwsberichten