Nieuws

« Vorige - Volgende »

Uitbreiding Zin In Ondernemen noodzakelijk

6 mei 2013 - 13:40  •  Zin in Ondernemen  •  reacties

Uitbreiding Zin In Ondernemen noodzakelijk

Alphen aan den Rijn -

Groei
Na de oprichting van de club Ondernemers Met Zin eind 2012 is het aantal clubleden steeds meer aan het groeien. Inmiddels heeft de club 27 leden. Daarom is een uitbreiding noodzakelijk. Op deze manier kunnen flexwerkers kiezen uit een concentratiewerkplek, een interactieve werkplek of een loungeplek. Adrie Den Hertog kijkt naar de toekomst: ‘In de korte tijd dat Zin In Ondernemen bestaat, zijn er nieuwe samenwerkingen tussen ondernemers ontstaan. Er is verbinding. Er is nu ruimte genoeg om te flexwerken, er is nu ook plek om te vergaderen en te ontmoeten. Dat is waar ik naar toe wil, nog meer groei, meer clubleden.’  

Goed initiatief
’80 % van alle inschrijvingen bij de KvK zijn ZZP’er. Zij hebben behoefte aan ondersteuning in de opstartfase.’ aldus Laura van Klink, regiomanager Kamer van Koophandel. ‘Uit een enquête van de Kamer van Koophandel bleek dat er behoefte is aan netwerken en flexibele huisvesting. Omdat flexibele huisvesting niet via de Kamer van Koophandel mogelijk is, ben ik blij met initiatieven zoals  Zin In Ondernemen. Daar vind je beiden.’ Harold Janssen van organisatiebureau De Limes vertelde meer over “Het Nieuwe Organiseren.

Voor en door clubleden
De uitbreiding is mogelijk gemaakt door de inzet van de clubleden. Elk clublid heeft zijn eigen expertise welke is ingezet bij de realisatie van de flexwerkruimte. Ook hier staat de verbinding weer centraal. ‘Er is een prachtige ruimte gemaakt waar ondernemers terecht kunnen voor nieuwe energie en samenwerking.’ zegt een tevreden Den Hertog. Creatieve bijdragen zijn geleverd door Colinda Kluivers (Our Ideas Design), Roland Visser (Wereldschilder) en Judith Rijnsburger (Vrolijk Geverfd).

Zin In Ondernemen
Zin In Ondernemen biedt ruimte aan ZZP’ers en kleine ondernemers om op een flexibele manier te werken, te netwerken, te vergaderen en op professionele manier relaties te ontvangen. Sinds de start in 2011 groeide de belangstelling voor de flexwerk- en vergaderlocatie flink en deze groei zal zich in 2013 voortzetten. Met de oprichting van de Club ‘Ondernemers Met Zin!’ eind 2012 hoopt Den Hertog meer ZZP’ers en kleine ondernemers te trekken. 

Fotograaf: Josh Walet
Zin In Ondernemen.'
Zin In Ondernemen

Voor flexibel werken, vergaderen en ontmoeten.