Nieuws

« Vorige - Volgende »

4! Hoogvliet levert verse broodjes bij het ARC-Heitingatoernooi

22 april 2015 - 14:45  •  Lotte Scholts  •  reacties

4! Hoogvliet levert verse broodjes bij het ARC-Heitingatoernooi

Alphen aan den Rijn -

Vier jaar sponsor
Mark: “Vier jaar geleden is Hoogvliet begonnen met sponsoren van het Heitingatoernooi. Dit kwam door een initiatief van onze financieel directeur Frans Schijf, die zelf op hoog niveau gevoetbald heeft bij Voorschoten ’97. Sport zorgt voor verbroedering. Dat zie je ook terug bij ARC. Wij sponsoren vanuit Hoogvliet meerdere doelen. Daarbij vinden wij lokale betrokkenheid, met name gericht op de jeugd, belangrijk. We vinden gezondheid, voeding en beweging waardevol. Het was voor ons dan ook een logisch gevolg om dit toernooi te sponsoren en we zijn blij en trots dat we ook aan deze tiende editie een bijdrage kunnen leveren.”

Lokale betrokkenheid
Charlotte: “Dit jaar sponsort Hoogvliet 3.851 broodjes, 4.000 plakken kaas en kipfilet, 100 botervloten, 160 pakken melk, 60 potten zoetbeleg, 1.650 sportdrankjes en 1.350 bananen. Alle producten worden in een speciale koelbak geleverd en op vrijdag en zaterdag worden de broodjes vers bezorgd. Sponsoren is één ding, maar de producten moeten er ook nog naar toe worden gebracht. Ondanks de drukke periode rondom Hemelvaart, is het nooit een probleem om collega’s te vinden die de producten naar ARC toebrengen. Daaraan zie je dat het Heitingatoernooi ook bij onze medewerkers leeft. De collega’s vinden het leuk om op deze manier hun bijdrage te kunnen leveren. Ze grijpen meteen de kans om even rond te lopen en een kijkje te nemen op het terrein van ARC. Ook Frans Schijf en onze Alphense bedrijfsleiders zijn altijd bij ARC te vinden op de dagen van het toernooi. Deze lokale betrokkenheid vinden wij belangrijk. Door hun enthousiaste verhalen en de foto’s die ze maken kunnen ook de overige collega’s binnen Hoogvliet meegenieten.”

 

Perfectionistische organisatie
Mark: “Wat wij aan deze organisatie zo goed vinden is het perfectionisme. Elk jaar leveren ze een lijst aan met benodigde artikelen. Deze lijst wordt ieder jaar geëvalueerd en opnieuw afgestemd op het aantal deelnemers zodat er precies genoeg is. Door de toenemende populariteit van het Heitingatoernooi mag elke deelnemende club zich maar met één team inschrijven. Eerder schreven teams zich dan met twintig spelers in maar inmiddels is daar een limiet voor ingevoerd. Dat is niet alleen vanuit sportief oogpunt goed, maar ook voor onze lunchbijdrage overzichtelijker. Zo komt de organisatie ook niet voor verrassingen te staan. De onderlinge communicatie is overigens erg prettig. Alles wordt van te voren duidelijk besproken en na afloop krijgen we foto’s en bedankjes doorgestuurd. Als je dan een foto ziet van een blij kind met een broodje en ons logo op de achtergrond is het absoluut de moeite waard. We zijn trots dat we dit vier jaar hebben kunnen doen. We hopen dan ook dat we met deze lustrumeditie weer een waardevolle bijdrage kunnen leveren.”

Fotograaf: Josh Walet
SV ARC.'
SV ARC

Samen sportief vooruit