Nieuws

« Vorige - Volgende »

Volledige bezetting ARC-Heitingatoernooi 2016 rond

11 januari 2016 - 13:56  •  reacties

Volledige bezetting ARC-Heitingatoernooi 2016 rond

Alphen aan den Rijn -

Bij de D-pupillen heeft dit geleid tot de sterkste Toppoules ooit. Alle teams spelen minimaal 3e Divisie. De D’tjes komen in actie op donderdag 5 mei 2016 (Hemelvaartdag).

Al jaren bestaan de hoogste poules op de E-dag uit Hoofdklasseteams. De opvallendste deelnemer die op deze dag (vrijdag 7 mei) in actie komt is AA Gent uit België.

En hoewel de toelatingseis bij de F’jes is gesteld op minimaal 1e klasse, vinden we bij de komende editie op zaterdag 7 mei ook hier louter Hoofdklasseploegen. VVV Venlo F1, deelnemer van het eerste uur, slaat door andere verplichtingen een jaartje over maar met teams van o.a. Feyenoord en Volendam zijn er ook nu weer meer dan voldoende redenen om een bezoekje aan Zegersloot te brengen.

Omdat de Poules C t/m J al in november ingedeeld waren, is het complete deelnemersveld voor editie 11 van het ARC-Heitingatoernooi nu rond. Door een recordaantal van 341 teams werd meegedongen naar de 92 beschikbare plekken die er naast de 38 deelnemende ARC-teams te vergeven waren.

Fotograaf: Josh Walet
SV ARC.'
SV ARC

Samen sportief vooruit