Nieuws

« Vorige - Volgende »

'Winter Culinair is mooie introductie Thorbeckeplein'

8 december 2017 - 10:32  •  reacties

Winter Culinair is mooie introductie Thorbeckeplein

Alphen aan den Rijn - La Cubanita haakt ook aan bij Winter Culinair. Wat eigenaresse Shaylane Joenoes betreft is het evenement een mooie introductie van het stukje Alphen dat de afgelopen jaren een beetje is vergeten.

Wat vond je van het idee van Winter Culinair op en rondom het Thorbeckeplein?
Wat een ontzettend leuk idee van Alphens.nl / Sera en wat goed opgepakt door Alphen Culinair. Het Centrum van Alphen, daar wordt zo hard aan gewerkt om het voor een ieder zo leuk en gezellig mogelijk te maken. Rondom het Thorbeckeplein is de afgelopen paar jaar zoveel verbouwd en veranderd dat het belangrijk is dat deze weer op de kaart wordt gezet. Een Winter Culinair is daar een hele mooie gelegenheid voor. 

Wat verwacht je zelf van 15,16 en 17 december?
Eigenlijk verwachten wij daar een hoop van. De organisatie en winkeliers doen al het mogelijke om het een super leuk en vruchtbaar evenement van te maken. De restaurants die nu daar gevestigd zijn steken heel veel energie in het Winter Culinair. Het schept voor de bezoeker een mogelijkheid om kennis te maken wat er culinair allemaal mogelijk is in Alphen. Het is natuurlijk beknopt maar de combinatie Winter en Culinair, eigenlijk ook de Kerstsfeer, is de ultieme gelegenheid.

Waarmee gaan jullie je tijdens het evenement onderscheiden?
Wij gaan natuurlijk de gerechten verkopen waar La Cubanita bekend om staat. En voor degene die niet bekend zijn met La Cubanita is dit een mooie gelegenheid om met de kaart kennis te maken. Voor La Cubanita willen wij het volgende verkopen: cocktails, vleeswarenplankje, broodje carpaccio, broodje Beef Tataki, sangria en cheesecake.

Waarom moeten Alphenaren naar Winter Culinair komen?
De Alphenaar moet naar het Thorbeckeplein komen omdat dit stukje Alphen zoveel meer te bieden heeft dan voorheen. Zoveel leuke en gezellige restaurants en winkels zijn er bij gekomen. Het is een hele mooie introductie van het stukje Alphen wat de afgelopen jaren een beetje vergeten is.

Fotograaf: Josh Walet
La Cubanita.'
La Cubanita

Zwoele salsaklanken, spannende cocktails en heerlijke tapas!