Nieuws

« Vorige - Volgende »

Broederliefde en Ronnie Flex naar Wet 'n Wild Beachfestival

26 februari 2018 - 19:04  •  reacties

Broederliefde en Ronnie Flex naar Wet n Wild Beachfestival

Alphen aan den Rijn - Het festival aan de Zegerplas verhuist van het 'oranjestrand' naar het evenemententerrein bij de T-steiger aan de Zegerplas, zo'n achthonderd meter verderop. Daarnaast gaat het evenement verder onder de naam Wet 'n Wild Beachfestival. Ook zullen er deze editie twee podia te vinden zijn waar artiesten optreden.

"Naast een vlammende stage met house voor onze trouwe bezoekers -die stuk voor stuk verantwoordelijk zijn geweest voor het succes van de vorige drie edities- hebben we dit jaar ruimte gemaakt voor het populairste festival genre; urban", aldus organisator Jason Tuhumena. Op het urban podium zullen naast Broederliefde en Ronnie Flex ook Bizzey, Freddy Moreira, Childsplay, Lady Bee en Irwan optreden. Op het house podium staan vertrouwde namen als Roog, Erick E en Le Mar. DJ Jean en La Fuente maken de line-up van dit podium compleet.

Dicht bij huis
"Wij als Alphenaren zijn zelf toe aan zo'n feest dicht bij huis", stelt Tuhumena. "Uitwijken naar festivals in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag is altijd een optie voor ons als Randstad mediaan. Maar uit onze vorige edities blijkt dat Alphenaren en regiogenoten er zelf een fan-tas-tisch feest van maken."

Het Wet 'n Wild Beachfestival vindt plaats op zaterdag 11 augustus. De ticketverkoop gaat maandag 5 maart van start.

Fotograaf: Korsjan Punt