Nieuws

« Vorige - Volgende »

Tweede editie Red Bull Strijders in Esports Game Arena

5 maart 2018 - 15:34  •  reacties

Tweede editie Red Bull Strijders in Esports Game Arena

Alphen aan den Rijn - Tijdens de tweede editie van Red Bull Strijders wordt de Esports Game Arena omgetoverd tot een waar strijdtoneel voor de racegameliefhebber. Of je het nu heel serieus wilt aanpakken in een racing seat inclusief stuur en pedalen met Project CARS 2, de snelste denkt te zijn bij Track Mania Turbo op de PlayStation 4 of op het laatste moment die eerste plek wilt afsnoepen met een blauw schildje bij Mario Kart 8 Deluxe op de Nintendo Switch, voor ieder type gamer is er wel iets te beleven tijdens Red Bull Strijders – Fast & Furious.

Meedoen is eenvoudig en gratis. Deelnemers moeten wel een kaartje reserveren, want vol is vol. Op de dag zelf mag iedere deelnemer zich tussen 12.00 en 16.00 uur proberen te kwalificeren voor de finales van een van de drie games.

Op het spel staan mooie prijzen, waaronder de eerste prijs: een reis naar Red Bull E-WKND in Zweden. Red Bull Strijders – Fast & Furious is ook gratis toegankelijk voor bezoekers. Zij moeten wel ook een kaartje reserveren.

Fotograaf: Eveline Verhoeve
Esports Game Arena.'
Esports Game Arena

Het is dé ontmoetingsplek voor gamers.