Nieuws

« Vorige - Volgende »

Afscheidsfeest van Rene van Rutten bij Alle Hens

27 juni 2018 - 17:43  •  reacties

Afscheidsfeest van Rene van Rutten bij Alle Hens

Alphen aan den Rijn - "Rene heeft de afgelopen 27 jaar lief en leef gedeeld met de Alphense bevolking. De vaste bezoekers moeten het tijdperk van Rene dan ook goed kunnen afsluiten", stelt de groep vrienden. Rene wilde zelf geen afscheidsfeest organiseren, maar daar dachten zijn vrienden anders over. "Dit mag niet zo maar voorbij gaan. Daarom willen we als de 'Vrienden van Alle Hens' nog een keer -zoals vanouds- dat het dak eraf gaat op zaterdagavond."

Zaterdag staat een Hollandse avond vol muziek gepland met Eelco van der Aar, Paula G, Toine Kremer, DJ Roderick, Frits Schaaf en -bekend van Topper Gezocht- Bart Brandjes. Op laatstgenoemde na, heeft iedereen in de afgelopen jaren meerdere keren opgetreden in de horecagelegenheid in de Julianastraat. René en Pascal, voormalig en huidig uitsmijter van Alle Hens, zijn zaterdag bij de deur te vinden.

"Mooi om te zien dat iedereen zich inzet voor het afscheidsfeest", aldus de Vrienden van Alle Hens. "Samen vieren we van 17.00 tot 0.00 uur de laatste uurtjes waarin het pand nog van Rene en Mieke is. Om twaalf uur gaat het licht uit en de deur dicht." 

Vaste bezoekers van Alle Hens worden uitgenodigd om zaterdag ook langs te komen op het afscheidsfeest. De keuken sluit deze dag al om 17.00 uur. De entree is zaterdag gratis, maar wel geldt: vol is vol. 

De Vrienden van Alle Hens bestaan uit Erik en Nicole, Dave en Robin Lisa, Wulferd, Willem en Maartje, Stef Gromax, Schatjes, Santé JR, SkyLine, Hadi, Foodpartners, Okee bedrijfsdiensten en Alphens.nl.

Fotograaf: Hans Doderer
Alle Hens.'
Alle Hens

Een Alphens begrip in de Julianastraat.