Nieuws

« Vorige - Volgende »

Tips voor het laatste (school)vakantieweekend

24 augustus 2018 - 16:10  •  reacties

Tips voor het laatste (school)vakantieweekend

Alphen aan den Rijn - Op 25 en 26 augustus zijn er allerlei activiteiten die jouw laatste weekend van de vakantie nét even leuker maken. Hier vind je ze allemaal op een rij.

VakantieSpel

Vrijdagavond sluit het VakantieSpel feestelijk af met een spelshow, optreden van Magic Unlimited, vuurwerkshow en natuurlijk de LichtjesParade.

Volg ons ook op Instagram om alle updates van de organisatie zelf te zien. Zij namen namelijk onze Instagram Stories over!

Food & Wine Festival

Op het terrein van Bij Hen is de eerste editie van het Food & Wine Festival, georganiseerd door Bij Hen en Wijnbar&zo. Heb je nog geen ticket? Koop hier lastminute jouw entreetickets. Je ontvangt bij binnenkomst een eigen wijnglas, dat je steeds kunt inwisselen voor een schone. Het motto is good food, good wines and good times. Ook bierliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want Brouwerij de Molen heeft een stand met hun ambachtelijk gebrouwen speciaalbieren.

25 augustus van 16.00 - 23.00 uur en 26 augustus van 14.00 - 21.00 uur.

Moonlight zwemmen

Liever iets actiefs? Op zaterdag kun je bij het Prins Willem-Alexanderbad zwemmen tijdens het jaarlijks terugkerende event Moonlight Zwemmen. Je hoeft niet te wachten tot het donker wordt, het evenement start al in de middag.

25 augustus van 14.00 - 22.00 uur.

Straatmuzikantenfestival

Voor muziekliefhebbers zit er vast een genre bij waar je graag naar luistert. Het jaarlijkse Straatmuzikantenfestival van DAT trekt namelijk ook dit jaar artiesten die uiteenlopend blues, jazz, rock, folk of Nederlandse meezingers spelen. Artiesten spelen naar hartenlust en hopen de hoofdprijs de Flierefluiter te winnen. Burgemeester Liesbeth Spies reikt aan het eind van de middag de prijzen uit.

25 augustus van 12.00 - 17.00 uur.

 

Fotograaf: Josh Walet