Nieuws

« Vorige - Volgende »

Zomerdienst aan het Meer hoopt op nog meer bezoekers

27 december 2018 - 17:04  •  I. van Veen  •  reacties

Zomerdienst aan het Meer hoopt op nog meer bezoekers

Alphen aan den Rijn - Zomerdienst aan het Meer wordt gehouden op de zondagochtend tijdens het weekend van Zomerspektakel aan het Meer. Tijdens de ochtend wordt een openbare kerkdienst gehouden, die door veel Alphense kerken wordt gesteund.

Mede-bestuurslid en linking-pin naar de kerken Ernst-Jan van Keulen verwacht dat de aantrekkingskracht van de Zomerdienst aan het Meer nog steeds groeiende is. Of het aantal kerken, dat het evenement steunen belangrijk is, kan Van Keulen duidelijk zijn: "Het succes van de Zomerdienst aan het Meer valt of staat inderdaad met de steun van de kerken uit Alphen en omstreken. Maar vooral ook de vorm en inhoud van de ochtend bepaalt veel – het is namelijk een evenement voor iedereen!"

De organisatie denkt inmiddels al druk na over een aantal passende nieuwe elementen voor hun evenement. "Wat dat precies is, kunnen we nu nog niet zeggen. We zitten nog in de brainstorm fase", erkent mede-bestuurslid Jochem van Oers. In het voorjaar hoopt Van Oers meer duidelijkheid te kunnen geven.

Fotograaf: Ingmar van Veen