Nieuws

« Vorige - Volgende »

Dit zijn de Alphense vrijwilligershelden van 2019

18 maart 2019 - 08:53  •  AllesinAlphen.nl  •  reacties

Dit zijn de Alphense vrijwilligershelden van 2019

Alphen aan den Rijn - De vrijwilligers van Het Schoutenhuis krijgen de prijs voor hun ondersteuning en werk in de lunchroom. Co heeft de prijs gewonnen voor zijn werk bij Stichting Philadelphia, Gereformeerde Kerk in Hazerswoude-Dorp en Actief Rijnwoude. Beiden kregen een cheque ter waarde van €750,-, te besteden voor hun vrijwilligerswerk.

De dierenambulance en Annemiek Linting eindigden op de tweede plaats. Stichting Lichtjes in het Donker en Amanda Broer werden derde. Ook zij kregen een financiële bijdrage voor hun vrijwillige activiteiten.

Eind 2018 en begin dit jaar konden alle inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn hun Vrijwilligersheld nomineren. Een jury bestaande uit raadsleden Ernst-Jan Straver en Gert van den Ham en de winnaars van de Vrijwilligersprijs 2018 Jeroen de Nie en vrijwilligers van Verpleeghuis Oudshoorn hebben uit alle inzendingen drie organisaties en drie vrijwilligers geselecteerd. De afgelopen weken konden alle inwoners van gemeente Alphen aan den Rijn hier op stemmen.

Met de Vrijwilligersprijs wil de gemeente aandacht vragen voor alle vrijwilligers en het waardevolle werk dat zij doen.

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn