Nieuws

« Vorige - Volgende »

Isa den Toom winnaar verhalenwedstrijd Het Anker

13 oktober 2014 - 10:40  •  reacties

Isa den Toom winnaar verhalenwedstrijd Het Anker

Alphen aan den Rijn -

De jury die alle ingekomen verhalen beoordeelde en de winnaars uitkoos, bestaat uit drie bekende Alphense schrijvers: Mark-Jan Zwart, Suzanne Knegt en Guurtje Leguijt. De jury verkoos unaniem Isa den Toom tot winnaar. ‘Dat verhaal stak er volgens ons echt bovenuit’, aldus de eensgezinde jury.

Isa den Toom nam op persoonlijke titel deel aan de wedstrijd en wint met haar verhaal een cadeaubon van de Ichthusboekhandel van 25 euro, net als Marissa Zwart.Marissa deed mee namens de Gereformeerde Basisschool De Tamboerijn. Haar school ontvangt een boekenpakket voor de schoolbibliotheek ter waarde van 250 euro.

De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 18 oktober 2014 om 14.00 uur in Ichthusboekhandel Het Anker, aan de Raadhuisstraat 412. Ouders, leerkrachten, medeleerlingen, vrienden, vriendinnen, familie en belangstellenden zijn hiervoor van harte uitgenodigd! Bij de prijsuitreiking zal ook de jury aanwezig zijn.

De prijsuitreiking valt midden in de 20e Christelijke Kinderboekenmaand met als thema ‘In de wolken’. Ter gelegenheid daarvan zijn er verschillende actieboeken en een –CD uitgebracht rond dit thema die volop verkrijgbaar zijn bij Ichthusboekhandel Het Anker.

Fotograaf: Josh Walet
Ichthusboekhandel het Anker.'
Ichthusboekhandel het Anker

De Christelijke boekhandel.

18-10-2014 - Prijsuitreiking verhalenwedstrijd.'
18-10-2014 - Prijsuitreiking verhalenwedstrijd

Prijsuitreiking verhalenwedstrijd