Nieuws

« Vorige - Volgende »

TCV organiseert Hapdagen bij HC Alphen

28 januari 2015 - 15:56  •  reacties

TCV organiseert Hapdagen bij HC Alphen

Alphen aan den Rijn -

Tandheelkundig Centrum Vitalis, sponsor van Hockey Club Alphen (HCA), geeft graag op een goede manier gehoor aan deze bepaling door haar diensten aan te bieden aan alle leden van HCA voor het aanmeten en fabriceren van een professionele, op maat gemaakte gebitsbeschermer. Daarvoor organiseert de HCA in samenwerking met TCV en SPTL een tweetal hapdagen op de hockeyclub. Op deze twee dagen kunnen leden de op maat gemaakte professionele gebitsbeschermer aan laten meten, waarbij rekening wordt gehouden met melkgebit, wisselgebit, beugels en uitgewisseld gebit. De gebitsbeschermers worden vervaardigd voor een éénmalige actieprijs van € 35. Normaal kost een dergelijke gebitsbeschermer €80 – €100.

De hapdagen worden georganiseerd op woensdag 11 februari (17.00-20.00) en zaterdag 14 februari (10.00-13.00) op het terrein van HCA.

Wilt u gebruik maken van deze service en de hapdag bezoeken? Geeft u zich dan wel op. Dan kunnen zij iedereen zo snel als mogelijk van dienst zijn. Opgeven gaat via info@gebit.nl. Mail uw clubnaam (HCA), voor- en achternaam, geboortedatum en telefoonnummer. U ontvangt een bevestiging met meer informatie.

Het belang van een goede, op maat gemaakt gebitsbeschermer is groot. De juiste pasvorm zorgt er voor dat de gebitsbeschermer het tandvlees en het gebit niet beschadigt, dat de gebitsbeschermer comfortabel draagt en dat een perfecte aansluiting voor de juiste bescherming zorgt.

Mensen die een andere sport beoefenen dan hockey, maar wel een gebitsbeschermer nodig hebben, mogen zich ook aanmelden. Geef dan wel goed aan welke sport u beoefent.

Tandheelkundig Centrum Vitalis is gevestigd aan de Dotterbloem 1 te Alphen aan den Rijn. De praktijk is op werkdagen geopend en is te bereiken via het telefoonnummer 0172 472200. Meer informatie is te vinden via de website www.tcvitalis.nl.

Fotograaf: Josh Walet
Tags: tcv, hca, hapdagen
Tandheelkundig Centrum Vitalis.'
Tandheelkundig Centrum Vitalis

Verzorging voor de mond.