Nieuws

« Vorige - Volgende »

Spellen aan den Rijn organiseert weer een speldag

22 april 2015 - 11:17  •  Brigitte den Hartog  •  reacties

Spellen aan den Rijn organiseert weer een speldag

Alphen aan den Rijn -

Iedereen kent natuurlijk allemaal Monopoly en Risk, maar de bord en kaartspellenwereld is nog veel groter en veel leuker! De genoemde spellen zul je hier dan ook niet vinden. Spellen als Carcassonne, Kolonisten van Catan, Istanbul en Hoogspanning hebben de spellenwereld sinds 1995 verrijkt. De laatste jaren verschijnen er vele nieuwe spellen per jaar. Iedereen is uitgenodigd om met een nieuw assortiment bord en kaartspellen kennis te komen maken.

De zaal is van 13.30-21.30 uur geopend en u kunt tijdens die dag vrijblijvend binnen komen lopen. Komt u meteen de hele dag meedoen is de toegang ook maar slechts 1 euro en drinken is voor een schappelijke prijs aan de bar verkrijgbaar. U kunt Spellen aan den Rijn vinden in Wijkcentrum Kerk en Zanen, De Oude Wereld 51-59, Alphen aan den Rijn.

Het is vaak moeilijk om meer medespelers te vinden voor een spel. Dit is de reden dat Spellen aan den Rijn een aantal keer per jaar een spellendag organiseert. Op zo'n dag kom je meer mensen met interesse voor een spelletje tegen. Of het nu gaat om een ingewikkeld bordspel of een kort, leuk kaartspelletje, alles is mogelijk. Het belangrijkste is een gezellige middag en samen plezier hebben.

Door de vaste bezoekers die zelf een behoorlijke spellencollectie hebben, zal een breed assortiment van spellen worden meegenomen zodat er altijd keuze genoeg is.

Zelf een spel meenemen dat u graag wilt spelen is uiteraard ook prima! Er zijn altijd ervaren spelers die een spel graag willen uitleggen. Heeft u een spel in de kast staan en komt u niet uit de ingewikkelde spelregels? Neem het spel mee en de andere bezoekers zullen het u met plezier uitleggen!

Iedereen is welkom, vindt u bordspellen af en toe leuk of bent u een gevorderde speler? Kom gerust langs om te kijken en/of om meteen mee te doen. Kinderen tot 12 jaar zijn onder begeleiding van een ouder ook van harte welkom.

Fotograaf: Josh Walet
03-05-2015 tot 03-05-2015 - Bordspellendag Spellen aan den Rijn.'
03-05-2015 tot 03-05-2015 - Bordspellendag Spellen aan den Rijn

Gezellige speldag voor de hele familie.