Nieuws

« Vorige - Volgende »

Tips & Trends 2018 op het gebied van uiterlijke verzorging

9 februari 2018 - 14:05  •  reacties

Tips & Trends 2018 op het gebied van uiterlijke verzorging

Alphen aan den Rijn - Gelukkig zijn er in Alphen aan den Rijn en omgeving genoeg plaatsen waar u terecht kunt voor uw uiterlijke verzorging en voor de nieuwste trends en tips voor uiterlijke verzorging. 

Handen en voeten
Als het voorjaar aanbreekt is het lekker om met open schoenen of sandalen naar buiten te gaan. Dan is het ook fijn dat uw voeten er goed verzorgd uit zien. Door een bezoek te brengen aan een voetverzorger in Alphen aan den Rijn wordt er de juiste aandacht besteed aan uw voeten. Zo kunt u met een fijn gevoel op stap. Ook wat nagels betreft zijn er veel mogelijkheden. De mode trends voor nagels en kleuren zijn in de lente en zomer van 2018 de nude kleuren. Dit zijn zachte klassieke tinten in lichte uitvoeringen zoals lichtroze, wit en beige. Voor perfect verzorgde nagels en voor tips om uw nagels in goede conditie te houden kunt u altijd terecht bij een nagelsalon in de buurt. 

Haarkleuren in het voorjaar
Ook voor de nieuwste haarmode kunt u bij de kapperszaak de beste tips en behandeling krijgen. Een mooie coupe met de kleuren die deze lente en zomer in de mode zijn kunnen u weer helemaal opfrissen. De kleuren voor dit voorjaar voor kapsels sluiten perfect aan bij de eerder genoemde trends op het gebied van nagels. 2018 is het jaar van de nude kleuren dat zijn de zachte klassieke kleuren zoals lichtbeige, wit of lichtroze. Wat haar betreft komt u dan gauw terecht bij de beige kleuren en de zandtinten.

Kapsels volgens de laatste mode
Ook voor kapsels zijn er in 2018 veel verschillende mogelijkheden. De trends borduren eigenlijk voort op de mode van 2017. Zo zijn de lage knotjes die los op het hoofd zitten of die als een bol bovenop het hoofd zitten ook nog steeds in de mode. Korte kapsels gaan ook nog steeds mee in deze mode en dan vooral kapsels waarbij de coupe aan de achterkant en de zijkanten kort zijn opgeschoren. Met al deze tips en de hulp van de lokale kapper, pedicure of nagelstudio in Alphen aan den Rijn bent u ervan verzekerd dat u goed verzorgd de deur uit gaat!

Verwante nieuwsberichten