Nieuws

« Vorige - Volgende »

Oranje zendmast voor olympische medaillewinnaars

16 februari 2018 - 11:34  •  reacties

Oranje zendmast voor olympische medaillewinnaars

Alphen aan den Rijn - "Heel Alphen leeft mee met de olympische sporters en met de successen die zij op hun naam weten te schrijven. Sinds zaterdag zagen wij iedere dag een Nederlandse kampioen op het erepodium. Om deze reden is en wordt de mast tijdens de huidige Olympische Spelen, bij elke gewonnen medaille door TeamNL, in het oranje gezet", aldus wethouder Gerard van As.

Sinds een paar maanden is de zendmast in Alphen aan den Rijn verlicht. Die verlichting is, in het kader van de Alphen Marketing campagne, mogelijk gemaakt door EDBA, Alphen Marketing, Gemeente Alphen aan den Rijn en een aantal Alphense ondernemers.

Landmark
De verlichte zendmast is inmiddels uitgegroeid tot een landmark met als doel dat inwoners zich hiermee verbonden voelen. Met kleuren kan worden ingespeeld op diverse thema's: met Kerstmis was dat rood en groen. De basiskleuren zijn wit en groen, een verwijzing naar Alphen aan den Rijn als middelpunt van het Groene Hart. Voor daartoe vastgelegde gelegenheden verandert de toren van kleur. Het lichtschema wordt gecommuniceerd via alphenlinkt.nl.

Fotograaf: Josh Walet