Nieuws

« Vorige - Volgende »

Ruim vijfhonderd kinderen bij BOOST Buitenspeeldag

16 juni 2018 - 10:12  •  reacties

Ruim vijfhonderd kinderen bij BOOST Buitenspeeldag

Alphen aan den Rijn - Wethouder Kees van Velzen opende de middag, waarbij hij opmerkte hoe leuk en goed buitenspelen is. BOOST-partner Parkvilla organiseerde een recycle art activiteit en streetdance. Alphen Beweegt verzorgde diverse sportactiviteiten waaronder zeilvoetbal, knotshockey en archery tag. Ook werden er een huttenbouw en speurtocht georganiseerd. 

Met een volle stempelkaart konden de kinderen aan het einde van de middag een pannenkoek en limonade halen bij Pannenkoekenrestaurant de Schaapskooi, waar de medewerkers hard hebben gewerkt om iedereen wat lekkers te geven.

In totaal werkten er vijftien vrijwilligers, zeventien stagiaires en acht professionals mee aan de buitenspeeldag. BOOST-wijkcoach Lara Klijn: "We zijn dankbaar voor al deze hulp, want met een bezoekersaantal van meer dan vijfhonderd kinderen was dit zeker nodig. Ik kreeg van een aantal moeders nog geweldige feedback. Zij bedankten ons voor de leuke, diverse en gezellige dag en gaven aan dat ze dit de best georganiseerde buitenspeeldag tot nu toe vonden!"

BOOST is het samenwerkingsnetwerk van Bibliotheek Rijn en Venen, Theater Castellum, PeuterStart - partner van Junis Kinderopvang, Parkvilla, Participe en SportspectrumNEXT.

Fotograaf: PR BOOST
BOOST.'
BOOST

Bouwen aan opgroeien, ontwikkeling, sport en talent.