Nieuws

« Vorige - Volgende »

Lof voor filmpje Dumpert over de Jostiband

29 mei 2019 - 12:01  •  reacties

Lof voor filmpje Dumpert over de Jostiband

Alphen aan den Rijn - Het filmpje staat sinds dinsdagavond online en al ruim 230.000 keer bekeken. Reaguurders, zoals de volgers van Dumpert worden genoemd, reageren enthousiast op het filmpje van de Jostiband. Woorden als fantastisch, geweldig, top item en integer zie je in de reacties terugkomen. "Ik had het niet verwacht, waarschijnlijk vanwege de vooroordelen waar al over werd gesproken in het filmpje, maar ik heb heel de tijd met een glimlach op mijn gezicht zitten kijken. Mooi filmpje!", luidt één van de reacties. 

Ook de presentator van het filmpje, Nick, had vooroordelen. Maar deze zijn tijdens het opnemen van de video verdwenen. "Ik mag leiding geven aan het leukste orkest van de wereld", vertelt Verburg in het filmpje. "Elke woensdag is het weer één groot feest."

Dat de leden van Jostiband meer kunnen dan mensen denken, willen de leden duidelijk laten merken in het filmpje. "Kom een keer naar een concert van ons en maak het zelf mee, dan kun je zien hoe uniek wij zijn", vertelt één van de leden.

Het hele filmpje bekijk je hier:

Fotograaf: PR Jostiband