Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gratis kado van de Esports Game Arena voor geslaagden

31 mei 2019 - 13:07  •  reacties

Gratis kado van de Esports Game Arena voor geslaagden

Alphen aan den Rijn - Na een jaar vol toetsen, zware lessen en langzame schooldagen is het dan bijna vakantie, maar eerst moesten die enorm gevreesde eindexamens nog gedaan worden. Het urenlang blokken en informatie in je hoofd stampen heeft hopelijk goed uitbetaald. Als je geslaagd bent met je diploma op zak is het eindelijk tijd voor ontspanning en waar kan je dat nou beter doen dan in de Esports Game Arena? Alsof dat nog niet genoeg is, mag je bij het behalen van je diploma twéé uur gratis komen gamen.

Je vraagt je misschien af wat je moet doen om die gratis uurtjes binnen te slepen. Nou, dat is vrij makkelijk, want je hoeft alleen maar aan te kunnen tonen dat jij jouw diploma hebt behaald. Als dat gelukt is kan jij heerlijk gebruik maken van je twee uur gratis gamen. Let wel op: het diploma moet wel in dit schooljaar behaald zijn. We hebben natuurlijk een bar op locatie, dus als je het warm begint te krijgen van al dat gamen, dan kan je daar een heerlijk drankje bestellen om af te koelen.

Deze actie bij de Esports Game Arena loopt tot en met juni van dit jaar, dus wees er snel bij en vergeet niet om al je vrienden mee te nemen, ook als ze misschien niet geslaagd zijn. Samen gamen is namelijk altijd leuker!

Esports Game Arena.'
Esports Game Arena

Het is dé ontmoetingsplek voor gamers.