Nieuws

« Vorige - Volgende »

Royale hoekwoning te koop in Kerk & Zanen

8 juni 2019 - 14:06  •  reacties

Royale hoekwoning te koop in Kerk & Zanen

Alphen aan den Rijn - De woning heeft 159m2 woonoppervlakte en is gelegen in de gewilde woonwijk KERK & ZANEN. Dit is een jonge woonwijk, geliefd bij gezinnen door zijn kindvriendelijke opzet met alle dagelijkse voorzieningen, zoals het winkelcentrum ‘De Atlas’, het Europapark, diverse basisscholen en kinderdagverblijven en speelplaatsen binnen handbereik.

Naast de vele voorzieningen voor kinderen kunt u ook zelf of gezamenlijk met het gezin heerlijk recreëren in het mooie Groene Hart, want binnen enkele fietsminuten bereikt u bijvoorbeeld het Rietveldsepad met diverse aansluitingen op de fietsroutes richting het polderlandschap en recreatiegebied Zegersloot. Kortom een ideale ligging.  

De indeling is als volgt: 

Begane grond: 
In de entreehal bevinden zich: het net verbouwde moderne toilet (Villeroy & Boch) met vloerverwarming, de meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars), de trapopgang naar de eerste verdieping, een trapkast voor de nodige opbergruimte, en toegang tot de woonkamer.  

De woonkamer is heerlijk ruim en licht en is door de zij-uitbouw maar liefst bijna 7,5 meter breed. De vloer is voorzien van mooie hoogwaardige plavuizen met vloerverwarming, keurig doorgelegd over de gehele benedenverdieping. De wanden zijn mooi licht en strak. De grote glazen pui aan de achterzijde met een deur naar de achtertuin en de glazen pui in de uitbouw aan de voorzijde zorgen voor veel lichtinval.  

De ruime, open L-vormige keuken ligt aan de voorzijde van de woning. Deze klassieke keuken heeft crèmekleurige kastdeuren, is afgewerkt met een graniet aanrechtbladen en beschikt over diverse inbouwapparatuur.

De van ca. 11 meter diepe achtertuin is gelegen op het Westen. Hierdoor is er altijd wel een plekje te vinden waar u van de zon kunt genieten. Achterin de tuin is een houten berging. Via de achtertuin kan je op eigen terrein langs de woning naar voren lopen. 

Eerste verdieping: 
Deze verdieping heeft 3 royale lichte slaapkamers en een in 2018 verbouwde badkamer welke is betegeld in antracietgrijze en witte kleurstelling en voorzien van een zeer luxe inloopdouche met Sunshower, regendouche, handdouche en 3 jets met eigen thermostaatkraan. Een wastafelmeubel met 2 waskommen, een spiegel met verwarming, extra toilet en een designradiator zijn onmisbaar. De vloerverwarming maakt het geheel af.

Tweede verdieping: 
De huidige bewoners hebben van de bovenste verdieping een volwaardige verdieping gemaakt wat zorgt voor extra veel leefruimte. De master bedroom aan de achterzijde met grote raampartij biedt toegang via openslaande deuren tot het dakterras, waar ‘s avonds nog lekker van het laatste zonnetje genoten kan worden.

Kortom, zoekt u een mooi afgewerkte, opgebouwde, goed onderhouden woning in Kerk & Zanen? Maak dan een afspraak om deze woning te bezichtigen met de makelaar Gaby Paans.

Bekijk alle foto's van de woning hier.

Woondroom Alphen
Hooftstraat 33 
2406 GD Alphen aan den Rijn 

Telefoon: 0172 - 76 4444
E-mail: info@woondroomalphen.nl

Website: www.woondroomalphen.nl

Fotograaf: Woondroom
Woondroom Alphen.'
Woondroom Alphen

Een huis kopen of verkopen doe je anno nu!