Nieuws

« Vorige - Volgende »

ARC-Heitingatoernooi zet Alphen op de kaart

7 mei 2016 - 12:46  •  reacties

ARC-Heitingatoernooi zet Alphen op de kaart

Alphen aan den Rijn -

Er zijn teams uit Alphen aan den Rijn zelf en uit de regio, maar ook van verder weg. Verenigingen uit o.a. Eindhoven, Spakenburg, Hoorn, Venlo, Rosmalen, Alkmaar, Voorthuizen, Lemmer, Helmond, Nijmegen, Enschede, Zeewolde zijn of waren allemaal al eens te gast in Alphen aan den Rijn. Ook internationale teams zijn regelmatig aanwezig, naast vertegenwoordigers van bekende profclubs als Feyenoord, Sparta, VVV Venlo, Helmond Sport, Volendam, Excelsior Rotterdam, Lierse SK (België), AA Gent (België) en Ajax.

Afgelopen donderdag bezocht oud-international en oud-ARC jeugdlid John Heitinga persoonlijk het complex van ARC. Top-scheidsrechters als Kevin Blom en Danny Makkelie fluiten de nodige wedstrijden, met dezelfde inzet als waarmee ze aan Europese wedstrijden leiding geven.

Dankzij jarenlange inspanning van een bevlogen en grote groep vrijwilligers is het toernooi uitgegroeid tot een fenomeen, dat in de wijde omtrek zijn gelijke niet kent. Ouders en begeleiders van teams, die nog niet eerder deelnamen, zijn oprecht onder de indruk en voor de terugkomers is het een geweldige dag uit. Op het terrein zijn eetzalen, springkussens en andere ontspanningsmogelijkheden.

Fotograaf: Josh Walet
SV ARC.'
SV ARC

Samen sportief vooruit