Nieuws

« Vorige - Volgende »

Zonnigste editie van het ARC-Heitingatoernooi ooit!

9 mei 2016 - 17:08  •  ARC-Heitingatoernooi  •  reacties

Zonnigste editie van het ARC-Heitingatoernooi ooit!

Alphen aan den Rijn -

Maar niet alleen het weer zorgde voor de lichtpuntjes, ook de aanwezigheid van Johnny Heitinga zelf op de D-dag en de scheidsrechters Kevin Blom en Danny Makkelie die op alle dagen een kleine en uiteraard de grote finale floten. Daarnaast zorgden de tientallen vrijwilligers die serieus, maar bovenal vrolijk, drie dagen lang hun taak deden en de Heitingadames die als altijd zorgden dat ook ín de lunchtent de zon scheen.

Afgaande op alle reacties die ons via Facebook, e-mail of Twitter bereikten, hebben alle deelnemers het weer geweldig naar hun zin gehad.

Editie twaalf
Direct na de zomervakantie wordt de blik weer gericht op de organisatie van editie twaalf. Rond 1 september versturen we de uitnodigingen om in schrijven voor het ARC-Heitingatoernooi 2017, dat zal plaatsvinden op 25, 26 en 27 mei.

Uiteraard bedanken wij hierbij onze hoofdsponsor Van der Linden Groep en uiteraard alle andere grote en kleinere sponsoren voor hun steun. Ook bedanken wij alle vrijwilligers die hun steentjes (en vaak stenen!) hebben bijgedragen en alle deelnemers voor hun inzet en sportiviteit.

Fotograaf: Josh Walet
SV ARC.'
SV ARC

Samen sportief vooruit