Nieuws

« Vorige - Volgende »

Zonnige start twaalfde editie ARC-Heitingatoernooi

25 mei 2017 - 11:50  •  reacties

Zonnige start twaalfde editie ARC-Heitingatoernooi

Alphen aan den Rijn - Het ARC-Heitingatoernooi wordt traditiegetrouw tijdens het Hemelvaartsweekend georganiseerd. Verdeeld over de drie dagen doen zo'n honderddertig teams van verschillende voetbalclubs mee aan het toernooi. Het ARC-Heitingatoernooi is inmiddels één van de grootste pupillenvoetbaltoernooien van Nederland.

"Deze editie is speciaal omdat er ook de beste jeugdteams van de Nederlandse profclubs als Ajax, PSV en Feyenoord voetballen tijdens het toernooi", vertelt voorzitter Stephan Swerissen. "Daarnaast zijn ook Sparta Rotterdam, Vitesse, FC Utrecht, FC Volendam, Almere City en ADO Den Haag aanwezig."

Lunchtent
In de lunchtent wordt iedere dag een lunch verzorgd voor alle 1700 kinderen van de deelnemende teams. "Onze vrijwilligers zorgen er voor dat alle kinderen broodjes, fruit en drinken krijgen tijdens de komende dagen", aldus Swerissen. "In de tent worden verder géén ouders toegelaten, omwille van het overzicht en de rust voor de spelertjes."

Ook het funpark is terug, springkussens en andere attracties, een mobiele snackwagen, muziek en een terras. "Het funpark is een leuk dagje uit voor alle Alphenaren met kinderen, want het park is gratis toegankelijk!"

Kom op de fiets!
Gezien het grote aantal deelnemers, zullen er veel auto's zijn die een parkeerplekje nodig hebben. Daarom roept de organisatie alle Alphenaren op om op de fiets te komen.

"Iedereen is uiteraard meer dan welkom om het toernooi te komen meebeleven, maar: kom vooral op de fiets!", aldus de organisatie. "Dit vragen we zowel aan de deelnemende ARC-teams als alle toeschouwers, vrijwilligers, sponsoren en andere belangstellenden."

 

Fotograaf: Josh Walet
SV ARC.'
SV ARC

Samen sportief vooruit