Nieuws

« Vorige - Volgende »

Tempo in de herkansing voor promotie naar Korfbal League

1 april 2019 - 10:34  •  reacties

Tempo in de herkansing voor promotie naar Korfbal League

Alphen aan den Rijn - De finale werd gehouden bij PKC in Papendrecht, de grootste korfbalhal van Nederland. Vanuit Alphen vertrokken er honderden toeschouwers om de Alphense vereniging Tempo aan te moedigen. Maar het was Groen Geel die de sterkere partij was en zij wonnen met 23 - 18 van Tempo. 

Herkansing
Komende woensdag strijdt Tempo met KCC/SO om toch door te gaan naar de Korfbal League van volgend seizoen. Dit is het hoogst haalbare niveau van Nederland maar ook de zwaarste competitie ter wereld als het gaat om korfbal. KCC uit Capelle is in de Korfbal League op de voorlaatste plek geëindigd dit seizoen. Aanstaande woensdag speelt Tempo thuis in Alphen en volgende week zaterdag zijn ze te gast in Capelle.

Als beide teams één wedstrijd winnen dan volgt er woensdag 10 april een beslissingswedstrijd in Alphen. Als het even tegenzit moeten de Alphenaren dus nog drie wedstrijden spelen. De wedstrijd van aanstaande woensdag begint om 20.30 uur, meer informatie over deze wedstrijd lees je op de site van Tempo.

Fotograaf: Korfbalvereniging Tempo
Tags: tempo, korfbal