Politiek - D66

« Vorige - Volgende »

De Windroos en De Jenaplaneet hebben leukste conciërge van Alphen

17 juni 2015 - 16:43  •  D66 Alphen aan den Rijn  •  reacties

De Windroos en De Jenaplaneet hebben leukste conciërge van Alphen

Alphen aan den Rijn -

Op zoek naar de beste, leukste en meest behulpzame conciërge van Alphen aan den Rijn, ontving D66 Alphen aan den Rijn meer dan 15 nominaties. Duidelijk is dat de conciërge gewaardeerd wordt. Maar de inzendingen die er tussenuit sprongen kwamen van de basisscholen De Windroos en De Jenaplaneet. In tientallen berichten omschreven de docenten, ouders en kinderen de conciërges Thijs Sloot en Riny Scheerman als: "collegiaal en vriendelijk, erg handig, zorgzaam en spontaan. Een wensenlijst voor onze school, dan staan Thijs en Riny bovenaan."

De vakjury koos Thijs en Riny vanwege hun verscheidenheid aan bezigheden en vanwege de vele enthousiaste nominaties. ‘Het is echt mooi om te zien hoeveel kinderen, ouders en docenten de moeite hebben genomen om mooie motivaties voor Thijs en Riny naar ons te sturen aldus Bert Bosch (jurylid en voorzitter van D66 Alphen aan den Rijn). Daarnaast is de vakjury onder de indruk van de hoeveelheid aan verschillende taken die Thijs en Riny op zich nemen. Die twee factoren hebben tot deze keuze geleid.

Op donderdagochtend 25 juni 2015 nemen Thijs Sloos en Riny Scheerman de prijs in ontvangst van D66-Kamerlid Paul van Meenen. Thijs en Riny mogen zich dit jaar met recht de Conciërge van het jaar noemen.

Met deze verkiezing zet D66 Alphen aan den Rijn de conciërges extra in het zonnetje. Haar streven is: op elke school een conciërge!

Fotograaf: Josh Walet
Tags: d66, concierge
D66.'
D66

Politieke partij