Politiek - D66

« Vorige - Volgende »

Nieuwjaarsreceptie goed bezocht

22 januari 2012 - 13:04  •  Richard Middelraad  •  reacties

Nieuwjaarsreceptie goed bezocht

Alphen aan den Rijn -

Richard Middelraad opende namens het afdelingsbestuur de avond. Hij ging in op de aanstaande fusie van de afdeling met Rijnwoude, Boskoop en Nieuwkoop op 29 februari. Daarmee ontstaat een sterke nieuwe afdeling die kan zorgen voor continuïteit en activiteiten die de leden betrekken bij de partij. Hij refereerde ook aan het wederom gegroeide ledenaantal; D66 is het afgelopen weer gegroeid en is groter dan ooit.
 
Marco Rensma, voorzitter van de regio Zuid Holland, gaf aan dat de regio zijn rol als verbinder tussen de afdeling in het nieuwe verder gaat vormgeven. Daarnaast zullen zij eventuele samenwerkingsverbanden en fusies begeleiden en ondersteunen.
 
Namens Nieuwkoop lichtte Patricia van der Vlugt de situatie in Nieuwkoop toe. Zo gaf zij o.a. aan dat het besluit om midden in het Groene Hart grootschalige glastuinbouw toe te staan een doorn in het D66-oog is.
 
Bert Bosch uit Rijnwoude vertelde iets over het is om van kleinste oppositiepartij de grootste coalitie partij te worden. En tenslotte sloot Inge Prins het formele gedeelte af met het nagenieten van de successen van 2010 en 2011, waarbij zij zichzelf en haar fractie direct de opdracht gaf om dit in 2012 te overtreffen.
 
Daarna volgde een gezellig samenzijn in de bar van het voormalige zwembad De Dillen, waarbij D66-ers uit diverse hoeken van de provincie van de gelegenheid gebruik maakten om ervaringen en kennis uit te wisselen.

Fotograaf: Josh Walet
D66.'
D66

Politieke partij