Politiek - D66

« Vorige - Volgende »

D66 kiest voor mix nieuw talent en ervaring

27 oktober 2017 - 14:54  •  D66  •  reacties

D66 kiest voor mix nieuw talent en ervaring

Alphen aan den Rijn - De al eerder gekozen lijsttrekker Inge Prins (35) en de huidige raadsleden Richard Middelraad (46) en Pieter Jan Morssink (53) complementeren de top zes.

"Ik ben erg tevreden met de door de leden samengestelde lijst", stelt lijsttrekker Inge Prins. "Met dit mooie team kunnen wij werk maken van de ambities die wij hebben voor onze gemeente. De ervaring van de huidige raadsleden, gecombineerd met de frisse energie van de nieuwkomers moeten zorgen voor een stevig D66-geluid in de gemeente Alphen aan den Rijn.”

Trots
“Prachtig om het vertrouwen te hebben van leden. En nu er tegen aan. Voor een nog mooier Alphen”, stelt hoogstgeplaatste nieuwkomer Gert van den Ham. Huidig commissielid Maurits de Vries sluit zich bij die woorden aan. “Als commissielid heb ik de afgelopen 2,5 jaar al kunnen ruiken aan het Raadswerk. Ik geloof dat we met ons verkiezingsprogramma van genoeg inwoners het vertrouwen gaan krijgen om een mooie verkiezingsuitslag neer te zetten.” Huidig D66-raadslid Richard Middelraad reageert tevreden op de uitslag: “Ik heb er heel veel zin in om nog eens vier jaar tegen aan te gaan. Op het gebied van zorg en onderwijs is er ook nog veel te doen”.

“We presenteren een mooie kandidatenlijst”, vindt Inge Prins. “Maar het draait allemaal om de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. De afgelopen jaren hebben we als D66-fractie mooie dingen weten te realiseren. Toch zie ik nog heel veel opgaven binnen onze gemeente. En ik ben niet iemand die tevreden achterom blijft kijken. Ik wil meer en ik wil beter. We gaan daarom een spetterende campagne neerzetten zodat we met een sterke fractie terugkomen in de nieuwe gemeenteraad!”

Top 10
1. Inge Prins
2. Gert van den Ham
3. Richard Middelraad
4. Maurits de Vries
5. Pieter Jan Morssink
6. Koen Verwoerd
7. Victor Plat
8. Juliëtte Bos
9. Corian Messing
10.Jan Boot

Binnen D66 is het goed gebruik dat de leden de volgorde van de lijst bepalen. Alphense D66-leden konden de afgelopen weken stemmen op de kandidaten en hebben zo direct invloed gehad op de aankomende raadsleden die het gezicht van D66 naar buiten zullen zijn de komende jaren.

Fotograaf: D66 Alphen aan den Rijn
Tags: d66
D66.'
D66

Politieke partij