Politiek

« Vorige - Volgende »

De Alphense Talkshow over de zorg

30 oktober 2017 - 05:56  •  Tim Rombouts  •  reacties

De Alphense Talkshow over de zorg

Alphen aan den Rijn - Voor de derde keer op rij staan bij De Alphense Talkshow de komende verkiezingen centraal, dit keer rond het thema: de organisatie van de zorg in en om de gemeente Alphen aan de Rijn. Dat er in de zorg veel aan de hand is, is duidelijk en in verkiezingsprogramma's vertellen alle politieke partijen wat er anders en beter moet, maar is dit ook de mening van belanghebbenden in de zorg? Zaterdag krijgen juist de mensen die met de zorg te maken hebben het woord. Politici zijn natuurlijk van harte welkom, maar in de eerste plaats als toehoorder. 

Dit jaar hebben de vrijwilligers van DAT er voor gekozen om niet alleen in Alphen aan den Rijn zelf middagen te organiseren. Afgelopen maand waren zij neergestreken in Boskoop, komende zaterdag, 4 november is DAT te gast in Hazerswoude-Dorp in café de Egelantier, Raadhuisplein 1.

Zoals altijd werkt DAT met een panel en kunnen de bezoekers meedoen met de discussie. Wie er precies in het panel zitting nemen wordt komende week via de website en op de Facebook-pagina van DAT bekend gemaakt.

De talkshow begint om 16.00 uur en duurt ruim een uur. In de pauze zal de muziek verzorgd worden door het akoestische duo Refined, dat bestaat uit Carmen Olierook en Sjoerd van Steijn. De entree voor DAT is gratis. 

Fotograaf: De Alphense Talkshow