Politiek - CDA

« Vorige - Volgende »

Druk maar mooi campagneweekend voor het CDA

5 maart 2018 - 15:39  •  CDA  •  reacties

Druk maar mooi campagneweekend voor het CDA

Alphen aan den Rijn - Het andere team stond met een CDA versierde tuktuk in het centrum van Boskoop. Hier was Han de Jager aanwezig om alle vragen te beantwoorden over o.a. zorg en welzijn, onderwijs en openbaargroen. Hier werd ook voor de eerste keer de verkiezingskrant uitgedeeld die heel goed  werd ontvangen.

In de namiddag nam Kees van Velzen deel aan het debat van De Alphense Talkshow, waar alle politieke partijen hun mening gaven over het wijken-en kernenbeleid.

Zondag was het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Als vrijwilligers waren twaalf CDA-ers aanwezig bij de 20vanAlphen om de lopers te voorzien van water en sportdrank. Zeker met het mooie weer en de goede organisatie was het goed verblijven langs het parcours.

Ook voor de komende week staan er wel veel activiteiten op de agenda, waaronder politieke debatten, dorpsschouw in Hazerswoude en diverse overleggen. Het komend weekend zijn we weer op vele plaatsen zichtbaar aanwezig voor al uw vragen, meningen, suggesties en ideeën.

Volg ons voor meer informatie op onze Facebookpagina.

Fotograaf: CDA Alphen aan den Rijn
CDA.'
CDA

Politieke partij