Politiek - CDA

« Vorige - Volgende »

Kandidaten CDA Alphen aan den Rijn stellen zich voor

15 maart 2018 - 14:14  •  CDA  •  reacties

Kandidaten CDA Alphen aan den Rijn stellen zich voor

Alphen aan den Rijn - Lijsttrekker Marjon Verkleij, Alphen aan den RijnInitiatieven in de landbouwsector

"Samen met mijn echtgenoot run ik een agrarisch bedrijf aan de noordkant van onze gemeente, midden in het mooie Groene Hart. Voor onze onderneming zijn we niet alleen van de lokale politiek afhankelijk, maar veel meer van het beleid uit Brussel en Den Haag. De politiek houdt niet op bij onze gemeente grenzen. Hier komt de meerwaarde van het CDA van pas: een landelijk aangesloten politieke partij, ook vertegenwoordigd in het Europees Parlement; de Eerste en Tweede Kamer en de Provinciale Staten. Door lokaal op het CDA te stemmen, weet u dat het Alphense geluid de juiste plek bereikt."

Marjon Verkleij
Lijst 1, plek 1 

 

Helma van der Louw, Boskoop
Logistiek en innovatie Greenport Regio Boskoop

"Boskoop is mijn dorp. Ik ben er geboren en getogen en het is er heerlijk wonen. En dat moet zo blijven. Voor mij is binnen CDA van belang dat het onderzoek naar de twee oeververbinding zo snel mogelijk wordt uitgevoerd en het sluipverkeer ontmoedigd wordt. Daarnaast hebben onderwerpen als een zwembad, het (groene) erfgoed, sterk verenigingsleven en leefbaar centrum mijn aandacht. Maar ook voor zaken als de losse stoeptegel en slechte straatverlichting blijf ik mij inzetten. Voor de komende raadsperiode ga ik voor leefbare en vitale kernen met mijn motto: Denk groot, met behoud van eigen identiteit."

Helma van der Louw
Lijst 1, plek 3

Jeroen van Gool, Hazerswoude-Dorp
Evenementen, cultuur en inzet van vrijwilligers

"Zo'n 30 jaar geleden ben ik met mijn ouders naar Hazerswoude-Dorp verhuisd. Dit dorp bood mij een hele mooie jeugd. Precies de opgroeimogelijkheden die ik mijn eigen kinderen toewens. Het CDA ziet de noodzaak voor voldoende woningaanbod voor alle leeftijden, goed onderhoud van de openbare ruimte, goed onderwijs en waar dat gewenst is ondersteuning van stichtingen, verenigingen, kerken en vrijwilligers. Daar wil ik mij ook ten volle voor inzetten! Want ik geloof in een samenleving waarin mensen omzien naar elkaar. Niet door tegenover elkaar te staan, maar door met elkaar op zoek te gaan naar gedeelde waarde."

Jeroen van Gool
Lijst 1, plek 6

Hoe CDA dit aanpakt? Lees ons verkiezingsprogramma op www.cda-alphenaandenrijn.nl en volg onze koers in de gemeenteraad!

Fotograaf: CDA Alphen aan den Rijn
CDA.'
CDA

Politieke partij