Politiek - CDA

« Vorige - Volgende »

Kandidaten CDA Alphen aan den Rijn stellen zich voor

17 maart 2018 - 12:17  •  CDA  •  reacties

Kandidaten CDA Alphen aan den Rijn stellen zich voor

Alphen aan den Rijn - Vanessa scholtens, Alphen aan den RijnGoed onderwijs en talentontwikkeling

"Tijdens mijn jeugd woonde ik in Alphen aan den Rijn waar ik een hele fijn tijd heb gehad. Na mijn middelbare school ben ik naar Amsterdam verhuisd, maar toen ik zelf een kindje kreeg wilde ik Amsterdam graag verruilen voor Alphen. Zo ben ik in 2007 weer teruggekeerd naar Alphen aan den Rijn. Wij wonen hier nog steeds met veel plezier en omdat ik midden in de samenleving sta en praat met een diversiteit aan mensen wil ik hun stem laten horen in de Alphense politiek. Met het CDA wil ik mij inzetten om juist de meerwaarde van het leven aan elkaar te laten zien, goed onderwijs neer te zetten, Alphen aan den Rijn aantrekkelijk te houden voor zowel jong als oud en kijken waar we elkaar kunnen versterken."

Vanessa Scholtens
Lijst 1, plek 4

Ronald Hendricx, Alphen aan den Rijn
Veiligheid en buurtpreventie

"Mijn naam is Ronald Hendricx, getrouwd en vader van drie studerende kinderen. Ik woon sinds 1986 in Alphen aan den Rijn en ben na een kort verblijf buiten de gemeente weer blij om Alphenaar te zijn. Meer dan 20 jaar ben ik nu (eind)verantwoordelijk in verschillende organisaties en functies in het publieke domein, en dat met name in het onderwijs en de (jeugd-)zorg. In de loop der jaren heb ik mij ontwikkeld tot een maatschappelijk entrepreneur; een ondernemende bestuurder/interim-manager die helder richting geeft en die wendbaar inspeelt op wisselende omstandigheden. Binnen iedere organisatie ondersteun ik de zoektocht naar een eigen, passend antwoord. In het politieke speelveld van Alphen aan den Rijn voeg ik ondernemerschap, verbinding en vernieuwing toe.Daarnaast ben ik actief in het verenigingsleven, o.a. als  jeugdleider en vice voorzitter/kartrekker bij Alphense Boys, interim voorzitter van de CDA afdeling en maak ik mij sterk voor een dekkend netwerk AED in onze gemeente. Nog geen voorkeur? Ik sta op Lijst 1 C.D.A plek 10!"

Ronald Hendricx
Lijst 1, plek 10

Johan Wijnhorst, Alphen aan den Rijn
De waarde van het familieleven

"Ruim 20 jaar woon ik nu in Alphen aan den Rijn. Een mooie gemeente om in te wonen, zowel voor mijzelf als voor mijn kinderen. Ik wil daarom iets terug doen voor deze gemeente, daarom heb ik me kandidaat gesteld voor de gemeenteraad. Voor mij draait het daarin om dienstbaarheid. Dienstbaar naar de samenleving, dienstbaar naar elkaar. Samen bouwen we aan een mooie gemeente. Het heeft voor mij echt meerwaarde als we met elkaar zoeken naar gedeelde wensen, gedeelde zorgen en gedeelde oplossingen. Zodat we samen met elkaar kunnen leven. Naar elkaar kunnen omzien. Dat geeft voor mij meerwaarde. Stem daarom op 21 maart op het CDA.”

Johan Wijnhorst
Lijst 1, plek 7

Fotograaf: CDA Alphen aan den Rijn
CDA.'
CDA

Politieke partij