Politiek

« Vorige - Volgende »

Meet & Greet met GroenLinks kandidaat Jeroni Vergeer

29 april 2019 - 13:29  •  GroenLinks Alphen aan den Rijn  •  reacties

Meet & Greet met GroenLinks kandidaat Jeroni Vergeer

Alphen aan den Rijn - Eerst gaan leden en sympathisanten die avond samen met Jeroni een vertrouwde campagneactiviteit van GroenLinks uitvoeren: huis-aan-huis en flyers uitdelen. Dat levert regelmatig interessante gesprekken met bewoners op en belangrijke informatie voor onze raadsleden. Voor de liefhebbers zijn er weer zakjes met bijvriendelijke zaden. Verzamelen 18.30 uur bij De Natte in de Julianastraat.

Iedereen weet dat er in Europees verband grote problemen opgelost moeten worden. Dat kunnen we alleen door samen te werken en niet door ons terug te trekken achter onze dijken. Denk alleen al aan de klimaatproblemen of de Brexit.

Door de  grote winst van het Forum voor Democratie bij de Provinciale  verkiezingen voelen steeds meer mensen de urgentie om op te komen voor een duurzame samenleving waarin iedereen er toe doet.  Direct na de verkiezingen heeft GroenLinks landelijk meer dan 1000 nieuwe leden mogen begroeten! O.a. Vanuit Alphen aan den Rijn.

Om 21:00 uur start de MEET&GREET met deelnemers en sympathisanten bij Brasserie De Alphense  Burgmeester in de Julianastraat. Jeroni gaat met jou in gesprek, je kunt informatie krijgen en vragen stellen.  Het eerste drankje is voor rekening van GroenLinks Alphen aan den Rijn.

Wil je helpen met onze GroenLinks campagne? Ga naar alphenaandenrijn.groenlinks.nl en geef je op.

 

Fotograaf: Twitter Joni Vergeer
GroenLinks.'
GroenLinks

Politieke partij