Winkel

Aarhof

Aarhof

Gelegen in het stadshart.

Aarhof
Aarhof
2406 Alphen aan den Rijn

Winkels

Aarhof

Winkelcentrum aan de Lage Zijde 

Aarhof

Aarhof
Gebouwd als één van de eerste overdekte winkelcentra van Nederland is winkelcentrum Aarhof nog steeds een begrip in Alphen aan den Rijn. Met haar lichtkoepels en vrolijk groen voorziet de Aarhof al jaren in de behoeften van inmiddels honderdduizenden consumenten. Gelegen in het centrum van het stadshart biedt winkelcentrum Aarhof een keur aan eersteklas winkels en staat garant voor uren gezellig winkelplezier !

Voor winkelcentrum Aarhof staat u als klant voorop. De winkeliers werken nauw samen met de beheerders om het voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Ruime parkeergelegenheid op het parkeerdak en op de terreinen rond het winkelcentrum, maar ook de bewaakte fietsenstalling, waar u desgewenst rolstoelen of kinderbuggy's kunt huren zijn slechts enkele voorbeelden van klantvriendelijkheid. Er zijn speeltoestellen voor kinderen, er is een ruim opgezet terras met vrolijke decoraties en een vriendelijk aanspreekpunt, de beheerder, zorgt ervoor dat het centrum uitstekend wordt verzorgd.

Natuurlijk zouden wij de Aarhof niet zijn als er niet regelmatig spetterende aktiviteiten zouden worden georganiseerd. Wees dan ook niet verbaasd als u op één van uw bezoeken zomaar wordt verrast met een heerlijke chocoladereep of dat uw kinderen in de watten worden gelegd door rondlopende entertainers. Bovendien zorgt een team van decoratiespecialisten dat winkelcentrum Aarhof het hele jaar door vrolijk van allerlei thema-aankledingen wordt voorzien. Of u nu uw dagelijkse boodschappen wilt komen doen, of dat u gewoon gezellig een dagje wilt shoppen...gelukkig is er de Aarhof !

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Aarhof:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.