Winkel

Attent Plus

Attent Plus

Attent Plus is een kleine supermarkt aan de Sterrenlaan.

Attent Plus
Sterrenlaan 170
2402 BC Alphen aan den Rijn

Winkels

Attent Plus

Supermarkt aan de Sterrenlaan 

Attent Plus

Terwijl steeds meer kleine kernen kampen met krimp en mensen met een indicatie zuchten onder overheidsbezuinigingen, laat Support & Co een tegengeluid horen. Wij geloven in de kracht van ondernemerschap, de mogelijkheden van mensen binnen hun beperking en de betrokkenheid van lokale klanten. 

Met kwaliteitsproducten en service van minimaal gelijkwaardig niveau zijn onze buurtsupers concurrerend met elke reguliere supermarkt. Daarbovenop bevinden zich in het assortiment een aantal streekproducten en artikelen van lokale leveranciers.

Support & Co is een jonge organisatie die zich begeeft op het raakvlak van zorg en ondernemerschap. Door heel Nederland worden onze initiatieven met veel enthousiasme onthaald. Dat maakt ons ambitieus. We willen de komende tijd meer buurtsupers openen en ook onze activiteiten op het gebied van bezorgdiensten, WMO-diensten en advisering rond sociaal ondernemerschap verder uitbreiden.

Openingstijden

Maandag     08:00 - 18:00
Dinsdag     08:00 - 18:00
Woensdag     08:00 - 18:00
Donderdag     08:00 - 18:00
Vrijdag     08:00 - 18:00
Zaterdag     08:00 - 17:00
Zondag    

gesloten

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Attent Plus:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws