Winkel

Bakker Fietsen

Bakker Fietsen

Verkoop en reparatie van fietsen.

Bakker Fietsen
Bloemhofstraat 43
2406 BR Alphen aan den Rijn

Winkels

Bakker Fietsen

Fietsen & wielersport 

Bakker Fietsen

Welkom op de website van Bakker Fietsen. Dé fietsenwinkel in Alphen aan den Rijn met een specialisatie in elektrische fietsen.

In onze winkel staat ons personeel voor u klaar om u te voorzien van advies bij de aanschaf van uw nieuwe fiets. U verlaat bij ons de winkel met een fiets die perfect bij u past. Wij bieden een ruim assortiment van herenfietsen, damesfietsen, kinderfietsen, sportfietsen en met name elektrische fietsen. Ook voor tweedehands fietsen kunt u bij ons terecht. Kom dus gauw eens kijken in onze fietsenwinkel in Alphen aan den Rijn.

Ook op het gebied van reparatie bent u bij ons aan het juiste adres! Vaak binnen een dag klaar en altijd professioneel met 3 maanden garantie. Wij repareren alle merken, zelfs fietsen die niet bij ons zijn aangeschaft. Tijdens de reparatie van uw fiets krijgt u van ons gratis de beschikking over een leenfiets. Een goede service bieden staat bij Bakker Fietsen, uw fietsenwinkel voor elektrische fietsen in Alphen aan den Rijn, hoog in het vaandel.

Openingstijden

Maandag 13.30 - 18.00 uur
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten

 

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Bakker Fietsen:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.