Winkel

Body Creation

Body Creation

Piercings en microdermals.

Body Creation
Gouwesluisweg 84
2405 XS Alphen aan den Rijn

Winkels

Body Creation

Alphen aan den Rijn 

Body Creation

Body Creation
Body Creation heeft het piercen van een heel andere zijde benaderd en maakt door de huiselijke sfeer en klinische werkwijze een piercing voor een veel bredere groep mensen toegankelijk.

In de professioneel ingerichte studio wordt er in een ontspannen sfeer met de klant besproken wat de wensen van de klant zijn en worden de mogelijkheden doorgenomen. Het plaatsen van de piercing gebeurt zonder vreemde toeschouwers op een hygiënische manier volgens de richtlijnen van de GGD. Zo wordt na elke behandeling het materiaal opnieuw gesteriliseerd en wordt elke naald eenmalig gebruikt. Er wordt niet gewerkt met chirurgisch staal omdat dit bij veel mensen allergische reacties op kan wekken. Bij Body Creation wordt uitsluitend gewerkt met titanium en 18 kt. goud. Is de piercing eenmaal geplaatst, volgt er een uitgebreide uitleg over de nazorg. Het goed verzorgen van het lichaam is essentieel voor het mooi houden van de piercing en het lichaam.

De uitgebreide nazorg stopt niet bij de deur. Als de klant naderhand nog vragen heeft of een piercing wil laten vervangen kan de klant altijd bellen of mailen. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Openingstijden
De openingstijden zijn bij ons helaas onbekend.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Body Creation:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over Body Creation