Winkel

Careyn Kraamzorg

Careyn Kraamzorg

Kraamzorgartikelen en

Careyn Kraamzorg
Euromarkt 9
2408 BA Alphen aan den Rijn

Winkels

Careyn Kraamzorg

Kraamzorgwinkel 

Careyn Kraamzorg

Careyn Kraamzorg maakt sinds 2002 deel uit van het Careyn concern. Het Careyn-concern levert een volledig en toonaangevend assortiment van preventie, zorg, behandelings- en woondiensten. De naam Careyn is een samenvoeging in een moderne spelling van de begrippen ‘care’ (zorg) en “rein” (zuiver).

Careyn Kraamzorg levert met ca. 600 kraamverzorgenden ruim 10.000 verzorgingen per jaar in haar werkgebied dat grote delen van Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant omvat.

Historie
Careyn Kraamzorg, voorheen Kraamzorg Delfland, is voortgekomen uit drie regionale kraamcentra, namelijk kraamcentrum Maassteden, kraamzorg Pijnacker/Nootdorp en kraamcentrum Delft e.o. In de loop van de jaren is de organisatie door fusies uitgebreid met Kraamzorg thuiszorg Breda, kraamzorg Gouwezorg (NedZorg) en Kraamzorg Flexicare.

Managementteam
Het managementteam is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en wordt ondersteund door een vakinhoudlijke staf van lactatiekundigen en praktijkopleiders en een ondersteunende staf.

Openingstijden

Maandag     10.00 - 16.00 uur
Dinsdag     10.00 - 16.00 uur
Woensdag     10.00 - 16.00 uur
Donderdag     10.00 - 16.00 uur
Vrijdag     10.00 - 16.00 uur
Zaterdag     gesloten
Zondag     gesloten

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Careyn Kraamzorg:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over Careyn Kraamzorg