Winkel

Cartouche

Cartouche

Bekende kledingmerken voor de moderne vrouw.

Cartouche
Aarhof 30-31
2406 BT Alphen aan den Rijn

Winkels

Cartouche

Voor de moderne vrouw 

Cartouche

Cartouche
Cartouche biedt voor moderne vrouwen de kledingmerken, Object, VeroModa, Esprit, Summum, IKKS, Vila en bijpassende accesoires, tassen en laarzen van Fred de la Bretonaire.

Openingstijden

Maandag     13:00 - 18:00
Dinsdag     09:30 - 18:00
Woensdag     09:30 - 18:00
Donderdag     09:30 - 18:00
Vrijdag     09:30 - 21:00
Zaterdag     09:30 - 17:00
Zondag     gesloten

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Cartouche:

 
 

Goedemiddag. Ik heb j.l.zaterdag een broek bij u gekocht in Hoofddorp, echter bij thuiskomst en nog eens passen is deze (broek) toch niet echt mijn ding. Ben gisteren terug gegaan naar het filiaal om hem terug te brengen. Groot was mijn verbazing dat ik NIET mijn geld terug kreeg maar een tegoedbon. Waar vind je dat nog??? .....bijna nergens en ik was dan ook behoorlijk teleurgesteld. Hoop dat u alsnog het bedrag wilt terug storten naar mijn rekening. Uiteraard verwacht ik van u een reactie hierop en dan kunnen we tot overeen stemming komen. Het is natuurlijk niet mijn bedoeling om een en ander op Facebook te gaan zetten. Tegenwoordig is geld terug bijna gewoonterecht geworden aangezien dat in de meeste zaken hier geen enkel punt van wordt gemaakt.
Zie u reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet Hanna.

Nieuws

  • Nieuws over Cartouche