Winkel

De Hobbywinkel

De Hobbywinkel

Moderne hobbywinkel met uitgebreid assortiment.

De Hobbywinkel
Paradijslaan 32
2405 CC Alphen aan den Rijn

Winkels

De Hobbywinkel

Hobbymaterialen en creatieve workshops 

De Hobbywinkel

De Hobbywinkel is een moderne hobbywinkel met een uitgebreid assortiment. Naast een uitgebreid assortiment hobbymaterialen kun je ook bij ons terecht voor allerlei creatieve workshops.

Wat dacht u van een ketting maken of uw eigen servies beschilderen, mozaïeken, een beeld maken d.m.v textielverharder, een sieraad maken van zilverklei, uw eigen glas-kralen branden, een tiffany raamhanger maken, scrapbooken,decopatchen, uw eigen foto’s verwerken op schilderdoek als herinneringsdoek, een moskussen maken, een glazen raamhanger maken, schilderen met gekleurde was en nog veel meer!

Ook geven wij leuke creatieve kinderpartijtjes, maar ook vriendinnen-, vrijgezellenfeestjes en meer! Kortom overal waar je een feestje van kunt maken. 

Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om tijdens de workshop gebruik te maken van een lunch, high tea of een lekkere borrel.

Iedere zaterdag is onze gezellige Coffee- and Tearoom geopend
Geniet van een lekker vers gezette:
- Cappuccino 2,00 euro
- Espresso 1,75 euro
- Koffie 1,85 euro
- Koffie verkeerd 2,00 euro
- Thee 1,85 euro

 

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op De Hobbywinkel:

 
 

Deze winkel is sinds 01-11-2018 gesloten

Nieuws