Winkel

De Zoete Inval

De Zoete Inval

Voor snoep en chocolade kan je terecht bij De Zoete Inval.

De Zoete Inval
Herenhof 62
2402 DN Alphen aan den Rijn

Winkels

De Zoete Inval

Snoep, chocola, en meer.. 

De Zoete Inval

De Zoete Inval
In 2002 startte Lily-Ann Tromp in haar winkel De Zoete Inval. Een inmiddels gevestigde naam in Winkelcentrum De Herenhof en ver daarbuiten. Want De Zoete Inval staat synoniem voor lekker snoepen, voor een persoonlijke benadering en kwaliteit. En voor de lekkerste chocolade in de wijde ogeving!

En niet alleen maar voor chocola kunt u terecht bij De Zoete Inval! Wij hebben één wand van de winkel geheel met schepsnoep van hoogwaardige kwaliteit met meer dan 70 verschillende soorten snoepgoed. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in diverse suikervrije artikelen. Ook hier hebben wij een ruimte gemaakt waarin u overzichtelijk alles kunt overzien op het gebied van suikervrije produkten.Tevens hebben wij een ruime hoeveelheid schepsnoep, enkel en alleen maar suikervrij! Ook met de kerstdagen vergeten wij de suikervrije afdeling niet. Zelfs suikervrije kerstartikelen, oa.a. kerstchocola. Tevens is het grootste gedeelte van het gehele schepsnoep zonder kleurstoffen.

  

Openingstijden

Maandag     09:30 - 18:00
Dinsdag     09:30 - 18:00
Woensdag     09:30 - 18:00
Donderdag     09:30 - 18:00
Vrijdag     09:30 - 21:00
Zaterdag     09:30 - 17:00
Zondag     Gesloten

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op De Zoete Inval:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over De Zoete Inval