Winkel

Winkelcentrum Herenhof

Winkelcentrum Herenhof

De Herenhof is als winkelcentrum van alle gemakken voorzien.

Winkelcentrum Herenhof
Herenhof 183
2402 DP Alphen aan den Rijn

Winkels

Winkelcentrum Herenhof

Waar anders? 

Winkelcentrum Herenhof

Winkelcentrum de Herenhof
Winkelcentrum de Herenhof in Alphen aan den Rijn is officieel in 1988 geopend en viert dit jaar haar 25 jarig jubileum. De Herenhof is deels overdek en biedt een gevarieerd  winkelaanbod. Naast de twee grote Supermarkten Ten Brink Food Retail en Albert Hein heeft de Herenhof een Food groep van hoog niveau. Waar vindt je nog een Poelier, Top Bakker, Keurslager, Kaas-, Groenten & Fruit- en Visspecialist op een rijtje? In de Herenhof dus wel. Ook voor o.a.kleding, sport, reizen, boeken, speelgoed, parfumerie, huishoudelijke artikelen, restuaranten en luxe artikelen kunt U in het gezellige winkelcentrum terecht. Elke vrijdag is er koopavond in de Herenhof.

Gezelligheid en klantvriendelijkheid staat voorop 
Nagenoeg alle winkels zijn aangesloten bij de Winkeliersvereniging en organiseren bijna wekelijks leuke en gezellige activiteiten. Zo zijn er ook in 2013 weer een aantal thema markten zoals de Boeken,Cd & Platenmarkt, Kunstmarkt, Hobby/Creamarkt, Kerstmarkt en de jaarlijkse Braderie. Dit jaar is de organisatie van de markten in handen van Dynamic Promotions. Alle overige Promotionele activiteiten worden al een aantal jaar verzorgt door ITB Entertainment Group. Voor alle activiteiten zie onze activiteitenkalender. De winkeliers van de Herenhof vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig en veilig voelen in het winkelcentrum en doen daar ook alles aan om dat te bewerkstelligen. Een Goede samenwerking  met de Politie, De Bodegraafse Beveiligingsdienst (BBD), de Gemeente Alphen aan den Rijn en de Brandweer werkt daar erg aan mee. Samen de genoemde instanties vormt de Herenhof het project Keurmerk Veilig Ondernemen.

Aanwezige winkels

Albert Heijn Ten Brink Foodretail (C1000) Volendammer Visspecialist
Jelfra Dranken Loek van Vliet Keurslager Poelier van Ofwegen
vd Werff AGF Zonneveld Bakkerij De Zoete Inval
Rose Garden Vork Fastfood Shoarma Grill Osiris
Anja's Lingerie De Heeren van Alphen El Mondo
Mooonz Kids Only La Shifra
Shoeby Fashion Zeeman Moooi
Bahlman Sport Apotheek de Herenhof Brand New Shoes
DA Drogist De Diamanten Schaar De Feestwinkel
D-Reizen The Green Room Dierenvreugd
Gold Juwelier Haasbeek Herenhof Intertoys
Primera Marskramer Modern Style
Tuijn Optiek Rabobank Reisburo Thomas Cook
Sun Beach  Zuivelland  

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Winkelcentrum Herenhof:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.