Winkel

Lotte haarstyliste

Lotte haarstyliste

Een geschoolde kapster aan huis of in haar eigen salon.

Lotte haarstyliste
Polderpeil 308
2408 SE Alphen aan den Rijn

Winkels

Lotte haarstyliste

Thuiskapper 

Lotte haarstyliste

Als volledig gediplomeerd haarstyliste ben ik ruim 25 jaar werkzaam geweest in diverse kapsalons. Daarna heb ik er voor gekozen om als haarstyliste aan huis te gaan werken via mijn eigen bedrijf. Uit mijn ervaringen in de verschillende kapsalons is gebleken dat er veel vraag is naar de mogelijkheid om in de eigen huiselijke omgeving geknipt, geverfd, gepermanent en etc te worden. Bijkomend voordeel is dat er meerdere familieleden, kennissen en/of vriend(in) kunnen worden behandeld. Of bent u slecht ter been, of wilt u voor uw haar de deur niet uit, dan is dit de oplossong voor u. Door de jaren heen heb ik alle cursussen gevolgd die het haarstyleren up-to-date houden. Alle soorten kapsels voor zowel dames en heren zijn mogelijk.

Ook ben ik ervaren in het verzorgen van bruidskapsels. Ik kom op deze spannende dag bij u thuis en uw haar wordt helemaal in het model gebracht zoals u dat wenst.

Het is ook mogelijk tegen aantrekkelijke tarieven haarprodukten te kopen. Ik werk zelf al jaren uitsluitend met produkten van Keune.

Ik werk uitsluitend op afspraak en deze afspraak zal te allen tijden worden nagekomen.

Openingstijden
Alleen op afspraak 

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Lotte haarstyliste:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over Lotte haarstyliste