Winkel

Marlie & Felice

Marlie & Felice

Dealer van o.a. Alessi, Stelton en Jamie Oliver.

Marlie & Felice
Euromarkt 24
2408 BL Alphen aan den Rijn

Marlie & Felice

Thuis in stijl en design 

image image image image image image image

Marlie & Felice is de leukste en grootste winkel in Alphen aan den Rijn op het gebied van luxe cadeaus, serviezen, glaswerk en design artikelen. Sinds 2009 gevestigd binnen Davinci woonboulevard maar daarvoor al bekend in de Ridderhof onder de naam Felice.

Verdeeld over 270m² is de winkel ingericht met allerlei grote design en servies merken voor uw badkamer, woon-/eetkamer en keuken. Door de ruime opzet van de winkel komen alle merken volledig tot hun recht en worden er brede collecties gepresenteerd. Daarbij staan “service” en een “juist advies” bij ons hoog in het vaandel.

Ons zeer uitgebreide assortiment varieert van fotolijstjes en klokken tot roestvrijstalen design producten van Zack en Blomus; van dubbelwandige theeglazen van Bodum tot schitterende wijn- & champagne glazen van Ritzenhoff en Schott&Zwiesel; van de beroemde kaarshouders, vazen & vogels van Ittala tot kunstobjecten van Borowski.

Onze collectie serviezen bestaat o.a. uit verschillende lijnen van de merken Arzberg, Iittala, Villeroy & Boch en Wedgwood.

Naast het grote aanbod bekende design merken zoals Alessi, Eva Solo, Stelton en Vacuvin, gaan we terug in tijd met Wesco en bieden we een ruim assortiment aan pannen, keukengerei en keukenapparatuur van Berndes, Bugatti, Kook, Jamie Oliver & Nespresso.

Ook voor cadeau ideeën is Marlie & Felice een aanrader, het slagingspercentage voor een leuk cadeau is gegarandeerd. Kunt u niet kiezen, dan is onze cadeaubon ook een leuke verassing!

Houdt onze website goed in de gaten want binnenkort is onze webshop online!

Openingstijden 

Maandag

13.00 uur

17.30 uur

Dinsdag

09.30 uur

17.30 uur

Woensdag

09.30 uur

17.30 uur 

Donderdag

09.30 uur

17.30 uur

Vrijdag

09.30 uur

17.30 uur

Zaterdag

09.30 uur

17.00 uur

Zondag

gesloten

 

 

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Marlie & Felice:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream